ServeisSocials
Deu biblioteques de la ciutat col·laboren amb el Banc de Sang i Teixits per recollir sang

Publicat el 12/04/2013 a les 16:48 h. - Redacció bcn.cat -

Deu biblioteques de la ciutat oferiran la possibilitat de donar sang dins les seves instal·lacions els propers dies 18 i 19 d'abril. La campanya, anomenada "Jo per tu donaria vida", s'emmarca en la celebració de Sant Jordi.

Els dies 18 i 19 d'abril tothom podrà donar sang a les instal·lacions de deu biblioteques de la ciutat, per exemple, la Biblioteca Miquel Llongueras, de les Corts, la Biblioteca Jaume Fuster de Gràcia, o la Biblioteca Sagrada Família, a l'Eixample.

A més, aprofitant la proximitat amb la festa de Sant Jordi i, gràcies a la col·laboració d'una desena d'editorials del país, els donants, a canvi, rebran un llibre o una rosa com a obsequi.

La campanya, que té com a lema "Jo per tu donaria vida", l'organitza l'Ajuntament de Barcelona, des de l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits. La campanya té com a objectiu transmetre un missatge de solidaritat per Sant Jordi i conscienciar els ciutadans de la importància de donar sang de manera habitual.

Les donacions de sang són fonamentals per atendre tots els pacients de Catalunya. De fet, cada dia són necessàries 1.000 donacions de sang. I és que cada donació de sang ajuda a salvar fins a 3 vides.

Els participants poden reservar hora per donar sang a alguna de les deu biblioteques participants a través del web www.donarsang.gencat.cat i al web www.bcn.cat/santjordi. A més, també es podrà fer la donació sense reserva prèvia dirigint-se directament a les biblioteques els dies 18 i 19 d'abril.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari