ServeisSocials
TMB posa en marxa una campanya contra la fam i la pobresa

Publicat el 16/10/2012 a les 18:30 h. - Redacció bcn.cat -

Transports Metropolitans de Barcelona posa en marxa la campanya "Mou-te contra la fam i la pobresa", un projecte solidari que han escollit els treballadors de l'empresa. En el marc d'aquesta iniciativa tindran lloc diverses accions solidàries en col·laboració amb entitats com Càritas, Creu Roja, el Banc dels Aliments i la Fundació Alícia.

Per segon any consecutiu TMB ha posat en marxa la iniciativa "Tria la teva causa", en què els treballadors de l'empresa escullen un projecte solidari. Aquesta vegada, s'ha optat per endegar una campanya contra la fam i la pobresa.

Així, amb el lema "Mou-te contra la fam i la pobresa" tindran lloc diverses accions solidàries en col·laboració amb entitats com ara Càritas, Creu Roja, el Banc dels Aliments i la Fundació Alícia.

En aquest sentit, del 23 al 26 d'octubre, trobareu un estand de Càritas a l'estació d'Universitat amb el missatge "Un NO per a Ningú", amb informació sobre la seva tasca social.

També el 23 d'octubre a l'estació d'Universitat tindrà lloc una xerrada per donar a conèixer el projecte PAIDÓS, d'atenció integral i integrada a famílies i infants amb risc d'exclusió social.

Més endavant, al novembre, tindran lloc activitats relacionades amb el Gran Recapte d'Aliments, i al desembre es posarà en marxa una campanya de recollida de joguines.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari