ServeisSocials
Sumeu-vos al Gran Recapte d'Aliments!

Publicat el 07/11/2012 a les 16:00 h. - Redacció bcn.cat -

En la quarta edició del Gran Recapte d'Aliments, que tindrà lloc del 30 de novembre a l'1 de desembre, la Fundació Banc dels Aliments està determinada a batre tots els rècords. Així, doncs, l'entitat fa una crida per mobilitzar 10.000 voluntaris, que es repartiran en 750 mercats i supermercats d'arreu de Catalunya amb l'objectiu de recollir 1.400 tones d'aliments.

Si fa un any l'objectiu era mobilitzar 7.000 voluntaris per recollir 800 tones d'aliments, enguany la Fundació Banc dels Aliments està determinada a superar-se, i en aquesta quarta edició del Gran Recapte d'Aliments, l'entitat fa una crida per mobilitzar 10.000 voluntaris per tal d'arribar a les 1.400 tones d'aliments bàsics.

Amb el lema "Ho farem junts", els dies 30 de novembre i 1 de desembre tindrà lloc aquesta campanya solidària, que té la finalitat de donar resposta a les necessitats del milió i mig de persones que pateixen mancances alimentàries a Catalunya.

Falten 3.000 voluntaris

Des que es va obrir el període d'inscripció de voluntaris, el 27 de setembre passat, ja s'hi han apuntat 7.000 persones, però encara se'n necessiten 3.000 més.

Durant els dos dies de la campanya, els voluntaris es repartiran en grups de 10-15 persones entre els 750 punts de recollida situats en mercats i supermercats de Catalunya. L'endemà del recapte, un equip participarà en la classificació dels aliments, que es distribuiran immediatament a les entitats beneficiàries i a les persones que ho necessitin.

Si voleu participar al Gran Recapte d'Aliments com a voluntaris, podeu apuntar-vos-hi a través del web del Banc dels Aliments.

A més de portar els aliments als mercats i supermercats més propers, el 30 de novembre i l'1 de desembre, els ciutadans també podran fer les seves donacions en línia, per mitjà del web de la Fundació, així com des dels caixers automàtics i canals electrònics de "la Caixa".

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari