ServeisSocials
Sant Martí estrena nou casal per a la gent gran

Publicat el 30/04/2010 a les 17:00 h. - Redacció bcn.cat -

El barri de Poblenou suma un nou Casal Municipal per a la Gent Gran, batejat amb el nom de Quatre Camins, el nom d'una publicació fundada el 1963 que va canalitzar les inquietuds dels joves del barri.

El nou casal està ubicat al carrer Antic de València i forma part d'un complex d'equipaments on hi ha habitatges de lloguer per a joves, apartaments tutelats per a gent gran i un centre de barri, entre altres.

En el nou equipament, de 671 metres quadrats, s'han invertit 850.147 euros, procedents del Fons Estatal d'Inversió Local.

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha presidit l'acte d'inauguració d'aquest nou equipament, que ha qualificat d'espai "emblemàtic" per al barri de Poblenou.

Hereu s'ha adreçat a la gent gran que ha assistit a la inauguració tot animant-los a "sortir de casa, passejar, gaudir dels carrers i places i dels casals, per compartir i estar amb altra gent i tenir la sensació que un no està sol".

L'alcalde, a més, els ha agraït que hagin "fet possible aquesta Barcelona i aquest Poblenou" i els ha animat a "seguir gaudint de la vida per fer més gran la ciutat i el barri".

La inauguració del casal Quatre Cantons ha comptat amb un concert del grup Sedeta Gospel Singers.

Les activitats del Casal

Està previst que al casal s'hi programin tallers, visites culturals i tot tipus d'activitats, que incrementaran les 118 activitats mensuals de dinamització i promoció social de la gent gran que es fan als equipaments del districte de Sant Martí de mitjana, en les que participen unes 3.000 persones al mes.

D'altra banda, l'activitat quotidiana del casal s'orienta a oferir un espai de relació, d'intercanvi i punt de trobada per a la gent gran on poder compartir activitats.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Casal per a la Gent Gran Poblenou'

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari