ServeisSocials
Sarrià - Sant Gervasi inaugura el nou Centre Sociosanitari Putget Dolors Aleu

Publicat el 20/05/2010 a les 17:41 h. - Redacció bcn.cat -

Es tracta d'un servei destinat a les persones que necessiten un tractament o supervisió clínica continuada a part de les cures i la rehabilitació, i que arriba a aquestes noves instal·lacions després del trasllat del servei.

En concret, els pacients rebran serveis de llarga estada, convalescència i pal·liatius que reforcen, així, les polítiques domiciliàries d'atenció primària.

Servei per a 550.000 persones

El nou centre, de 4.000 metres quadrats, disposa de 174 llits d'internament que donen servei a gairebé 550.000 habitants, el 20% més grans de 64 anys, de l'Àrea Integral de Salut de Barcelona Esquerra.

Aquest nou centre, demostra, segons l'alcalde, "el compromís de Barcelona i el seu Ajuntament en el desenvolupament d'una política de salut i d'atenció social" perquè "en aquests moments en què el combat contra la crisi és una gran prioritat, és també el moment de refermar les polítiques socials".

L'edifici ocupa set plantes amb els serveis generals a la planta baixa i el soterrani, una planta per la part tècnica de les instal·lacions i la resta per a les habitacions individuals i dobles.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Sociosanitari Puget Dolors Aleu'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari