ServeisSocials
Jornada, Barcelona serveis socials i qualitat

Publicat el 26/03/2010 a les 14:37 h.

En el Programa d'Actuació Municipal 2004-2007, l'Ajuntament de Barcelona es va comprometre, com a mesura d'actuació, enfortir els processos de qualitat de tots els serveis socials amb l'assoliment de la certificació ISO.

En resposta a aquest compromís i amb la voluntat d'obtenir millors resultats gràcies a l'aplicació d'una nova cultura de la relació més proactiva i de qualitat, s'organitza la jornada Barcelona, serveis socials i qualitat. Una jornada que s'adreça als i les professionals, institucions i entitats de l'àmbit dels serveis socials. Barcelona, serveis socials i qualitat vol ser un espai de reflexió de com es poden gestionar els serveis per assegurar, a través de l'adopció d'uns estàndards i uns protocols d'actuació, un sistema de gestió de qualitat orientat a la satisfacció del ciutadà i a la millora contínua dels serveis. Com a exemple de bones pràctiques es donarà a conèixer el procés pel qual el servei d'Emergències Socials ha obtingut el Certificat de Qualitat ISO 9001:2008.

Aquest servei és el primer servei social de la xarxa municipal de Barcelona que assoleix aquesta certificació ISO. Han estat prop de quatre anys de feina, amb implicació de tot el personal, per assolir un servei més eficient que situa els ciutadans i les ciutadanes al centre de l'actuació.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari