ServeisSocials
El Centre de Serveis Socials Numància estrena ubicació

Publicat el 26/07/2011 a les 19:42 h. - Redacció bcn.cat -

El Centre de Serveis Socials Numància es trasllada al carrer Numància 7-13, on atenadrà més de 57.000 persones dels barris de Sants-Badal, Sants Nord i Hostafrancs Nord.

Després d'estar ubicat provisionalment als Mòduls de Transició del carrer Virrei Amat amb Guitard des del desembre passat, el Centre de Serveis Socials Numància estrena nova ubicació als números 7-13 del carrer del mateix nom.

Aquest centre dóna servei a més de 57.800 persones dels barris de Sants-Badal, Sants Nord i Hostafrancs Nord i compta amb una superfície de 660 metres quadrats repartits en dues plantes.

Amb aquest centre de serveis socials, resultat d'un conveni entre l'Ajuntament i l'Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu i amb un cost de més d'un milió d'euros, el consistori continua el procés de desplegament del nou model de Serveis Socials Bàsics .

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari