ServeisSocials
Barcelona treballa per ser més amigable amb la gent gran

Publicat el 17/06/2010 a les 19:40 h. - Redacció bcn.cat -

Aspectes com ara la mobilitat, els serveis de salut, l'habitatge o la participació social de la gent gran són els principals temes sobre els quals s'estan recollint idees perquè Barcelona sigui una ciutat més amigable amb la gent gran.

A cada districte de la ciutat es desenvolupen uns fòrums de participació de cara a aplegar idees, ja que la ciutat, que va engegar el projecte "Barcelona, ciutat amiga de la gent gran" al novembre del 2009, vol enfortir aquesta iniciativa.

Així, s'han planificat deu fòrums de treball adreçats a persones de 60 anys en endavant per tal que, a partir de les seves vivències, puguin enriquir el projecte.

A més, qualsevol ciutadà que vulgui aportar una proposta pot fer-ho a través del web municipal www.bcn.cat/ciutatamigagentgran .

Totes les propostes recollides serviran per elaborar, a principis de l'any que ve, en el marc de la tercera Convenció de la Gent Gran, un document amb accions concretes per desenvolupar en els propers mandats.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari