ServeisSocials
El nou Centre de Serveis Socials Cotxeres de Sants ja està en funcionament

Publicat el 02/02/2011 a les 17:44 h. - Redacció bcn.cat -

Fruit del desdoblament de l'antic Centre de Serveis Socials de Sants, el nou equipament, situat a les Cotxeres de Sants, ja funciona a ple rendiment. El mes de maig del 2011 s'inaugurarà el nou CSS de Numància, que actualment ja funciona de manera provisional en uns mòduls de transició.

El nou Centre de Serveis Socials (CSS) Cotxeres de Sants ha iniciat aquest dimecres, 2 de febrer, la seva activitat. Situat al carrer de Sants, 79-81, aquest equipament compta amb 17 professionals, que estan al servei d'una població de 37.195 habitants.

Fruit del desdoblament de l'antic CSS de Sants, el centre de les Cotxeres de Sants és el primer dels dos nous centres que obriran les portes al districte de Sant-Montjuïc .

Està previst que el mes de maig de 2011 estigui enllestit el nou CSS de Numància, al carrer de Numància, 7. Des del passat mes de desembre, aquest centre funciona de manera provisional en uns mòduls de transició situats a la confluència dels carrers de Viriat amb Guitard.

Aquest segon nou equipament atén una població de 67.533 habitants dels barris de Sants-Badal, Sants Nord i Hostafrancs Nord.

Dades de l'equipament

Centre de Serveis Socials Cotxeres de Sants

C Sants, 79*81

Sants-Montjuïc

Telèfon 936197311

Mostra plànol

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari