ServeisSocials
Barcelona estrena web contra el racisme

Publicat el 16/11/2010 a les 13:14 h.

"Barcelona contra el racisme" és un directori de recursos especialitzats en la lluita contra la discriminació, el racisme i la xenofòbia per a professionals i organitzacions del camp educatiu, social i acadèmic.

Podeu accedir-hi a través de l'adreça: www.barcelonacontraelracisme.cat

Busqueu un material didàctic per fer un taller sobre "no discriminació"?

A "Barcelona contra el racisme" trobareu 147 ressenyes de materials d'educació contra el racisme, classificats per: a qui van adreçats, temàtica i idioma.

Necessiteu les dades d'una entitat que treballi temes de racisme?

El directori d'entitats permet consultar les fitxes de 120 centres especialitzats en temes de discriminació racial d'àmbit local, autonòmic, estatal o europeu, i veure els seus sectors de treball i les seves dades de contacte.

El web "Barcelona contra el racisme" és una iniciativa de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona en el marc de la Coalició Europea de Ciutats contra el Racisme. Els continguts del portal estan gestionats pel Centre UNESCO de Catalunya (Unescocat).

Si coneixeu algun material didàctic interessant contra el racisme, o voleu que la vostra entitat formi part del directori, podeu enviar un correu electrònic a: info@barcelonacontraelracisme.cat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari