ServeisSocials
L'Ajuntament exigeix posar en marxa els equipaments socials i sanitaris que ja estan construïts

Publicat el 05/04/2011 a les 14:39 h. - Redacció bcn.cat -

L'alcalde, Jordi Hereu, ha demanat al Govern de la Generalitat que posi en marxa els onze equipaments socials i sanitaris que ja estan construïts a la ciutat, però que estan pendents d'obrir. Es tracta d'equipaments de salut, discapacitats, centres d'atenció a la infància, i una residència per a la gent gran, que estan construïts en terrenys cedits per l'Ajuntament.

El CAP Comte Borrell o el de Ciutat Meridiana, els centres per a persones amb discapacitat de Montnegre o de Tres Pins o els centres residencials d'atenció educativa de Pujades o Joan Torres. Aquests són alguns dels onze equipaments socials i sanitaris que estan acabats, però que no han entrat en funcionament.

Així ho ha explicat l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que ha reclamat al Govern de la Generalitat que els posi en marxa "immediatament", ja que "són importants, hi hem invertit molt i molts col·lectius els necessiten".

Es tracta de cinc equipament de salut, tres de discapacitats, dos centres d'atenció a la infància i una residència per a la gent gran, tots construïts en terrenys cedits per l'Ajuntament.

Hereu ha assegurat que alguns d'aquests espais estan acabats des de la tardor, i que ha donat tres mesos de marge al nou govern autonòmic, però que tot i la conjuntura econòmica "complicada" s'han de "prioritzar les polítiques de benestar social".

De la mateixa manera, l'alcalde ha manifestat que representants municipals s'han reunit amb membres del Govern per debatre sobre aquest tema, però han rebut "una resposta gens satisfactòria", sense concretar cap data per posar en marxa els diversos equipaments.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo Equipaments socials i sanitaris

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari