ServeisSocials
El Centre de Serveis Socials del Poblenou es renova

Publicat el 10/03/2011 a les 16:46 h. - Redacció bcn.cat -

L'equipament, situat a Can Felipa, dóna servei a unes 63.000 persones dels barris del Poblenou, Provençals del Poblenou i Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.

El Centre de Serveis Socials (CSS) del Poblenou, ubicat a l'edifici de Can Felipa, continua donant servei totalment remodelat d'acord amb el nou model de serveis socials. En el centre treballen actualment 17 professionals els quals atenen una població de 63.000 persones repartides entre els barris del Poblenou, Provençals del Poblenou i Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.

Des de principis del 2008 l'Ajuntament de Barcelona es troba immers en un procés de desplegament d'un nou model de serveis socials que parteix dels paràmetres d'universalisme, atenció a la diversitat i acció comunitària, els quals amplien el camp d'acció social a tota la ciutadania amb independència dels nivells de renda i que potencia, alhora, actuacions preventives i de caràcter relacional. A la pràctica el nou model suposa ampliar la xarxa de centres socials de 34 a 40 equipaments.

Al principi de l'any 2008, l'Ajuntament de Barcelona va iniciar el desplegament del nou model municipal de serveis socials bàsics, que implicava la millora qualitativa del model d'atenció, l'ampliació dels equipaments per acostar-los encara més a la població i l'augment de professionals.

En aquest sentit, Barcelona ha millorat la xarxa de serveis socials bàsics amb la construcció de 17 edificis nous i la remodelació de 22 centres més. També ha incrementat el nombre de professionals fins a 610, amb 129 incorporacions aquest mandat. Finalment, el desplegament del nou model de serveis socials bàsics ha suposat una inversió de 44,3 milions d'euros.

Dades de l'equipament

Centre de Serveis Socials Poblenou

C Pallars, 277

Sant Martí

Telèfon 936197311

Mostra plànol

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari