ServeisSocials
Es convoca el Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació

Publicat el 05/07/2010 a les 18:08 h. - Redacció bcn.cat -

Aquest dilluns s'ha convocat la 17a edició del Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació, adreçat a premsa, ràdio, televisió i mitjans digitals i, concretament, a aquells professionals que treballen en el camp de la informació social.

Es poden presentar articles, reportatges, sèries d'articles, programes de ràdio, de televisió o iniciatives de caràcter informatiu i divulgatiu dissenyades per a Internet i que estiguin dins de l'àmbit de benestar social de Barcelona.

Els treballs han d'haver estat publicats entre l'1 d'agost de 2009 i el 31 de juliol de 2010, dia en què es tanca el termini de recepció de treballs.

Aquest certamen, que farà públic el seu veredicte abans del 31 de desembre de 2010, està dotat amb un premi de 6.000 euros per a cadascuna de les modalitats que es poden presentar (premsa, ràdio, televisió i Internet).

El jurat, que estarà format per membres del Consell Municipal de Benestar Social i per persones professionals del treball social i de la comunicació, també es reserva la possibilitat d'atorgar una menció especial amb una dotació econòmica de 1.500 euros a cadascuna de les modalitats participants.

Un reflex de la realitat social

Aquest premi es va crear l'any 1993 a proposta del Consell Municipal de Benestar Social per premiar la tasca informativa dels professionals del món de la comunicació que amb els seus treballs contribueixen a explicar i a donar a conèixer la realitat social.

És un premi que valora l'abordatge de la informació sobre temes emergents des d'una mirada crítica, reflexiva i responsable, i que manifesta el convenciment que els mitjans de comunicació poden contribuir a construir una ciutat més inclusiva i cohesionada.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari