ServeisSocials
Presentació de l'obra "Rozando la imperfección"

Publicat el 27/05/2015

Us convidem a la Presentació de l'obra "Rozando la imperfección", de la companyia El Melic del Món, formada per joves dels Centres de Serveis Socials El Parc-Vila Olímpica i del Poblenou, fruit del treball realitzat durant el curs en el Projecte de Teatre social.

Nom del grup

El melic del món.

Intèrprets

Daniel Barahona, Blanca Clara, Natalia Diekers, Guillem Estorach, Iluixa Gaya, Alba Kiemba, Daniel Lopez, Roell Perelló i Daniela Ramirez.

Sinopsis

Rozando la imperfección son tres històries en clau d'humor inspirades en dilemes i conflictes quotidians proposats pels i les intèrprets. Una obra amb tocs surrealistes, absurds i tragicòmics on la família, l'escola, l'amor o els iguals van teixint una teranyina que ens atrapa, ens sosté, ens acaricia i ens empresona. Contradiccions imperfectes d'un espectacle "como la vida misma"

Direcció

Yago Morera i Educadores del CSS Poblenou i Parc Vila Olímpica.

Doble presentació

  • Divendres 29 de maig a les 20 hores al Centre Cívic Sandaru, C/Buenaventura Muñoz, 21
  • Divendres 5 de Juny a les 20 hores al Centre Civic Can Felipa, C/Pallars, 277, 4a. planta

Entrada lliure

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari