ServeisSocials
Jornada de portes obertes al CSS de Sant Antoni

Publicat el 12/01/2012

Coincidint amb la Festa Major del barri de Sant Antoni, el passat 17 de gener es va fer una jornada de portes obertes al CSS de Sant Antoni. Els ciutadans van pogué visitar les noves instal·lacions del carrer Calàbria, 38, conèixer l'equip de professionals i els serveis i els projectes que s'hi duen a terme.

Dins dels projectes d'intervenció grupal que es desenvolupen des del centre, un dels més rellevants és el grup de suport per a famílies monoparentals, en aquests cas, dones amb fills. Es parteix de la base del benefici que suposa l'intercanvi entre persones que comparteixen les mateixes circumstàncies. Per això, es facilita un espai de trobada on les dones poden expressar les emocions, sentiments, vivències, expreiències, necessitats, desitjos ... i maneres difentes d'enfrontart-se a la seva realitat.

El grup es troba quinzenalment i és conduït per una treballadora social i la psicòloga del centre. Entre moltes de les activitats que desenvolupen, realitzen un taller d'Art-Teràpia, el mateix dia es podrà gaudir de l'exposició d'una mostra dels diferents treballs artístics realitzats.

De les capacitats i recursos personals dels que disposen aquestes dones, s'ha comprovat també que poden aplicar la seva creativitat del dia a dia i convertir-se en excel·lents artistes.

L'exposició també es farà al Centre Cívic Cotxeres Borrell, la primera quinzena d'abril i a la biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver.

Dades de l'equipament

Centre de Serveis Socials Sant Antoni

C Calàbria, 38

Eixample

Telèfon 936197311

Mostra plànol

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Centre de Serveis Socials Sant Antoni

CSS Sant Antoni Ampliar imatge

grup de suport per a famílies monoparentals

grup de suport per a famílies monoparentals Ampliar imatge

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari