ServeisSocials
Grups de suport als cuidadors de persones dependents al Centre de Serveis Socials Nova Esquerra de l'Eixample

Publicat el 16/10/2012

El passat 2 d'Octubre i coincidint amb la Festa Major del barri, el CSS Nova Esquerra va fer una jornada de portes obertes per a donar a conèixer als veïns, entitats i serveis amb els que treballa de manera habitual, la seva tasca, posant especial atenció en els projectes i intervencions de caràcter grupal que s'hi estan realitzant, destacant especialment la importància i els beneficis que reporten els grups de suport als cuidadors de persones dependents.

En el decurs de la jornada, es va aprofitar per a projectar el reportatge Qui cuida els cuidadors de persones dependents? on es mostra la tasca que desenvolupen els cuidadors no professionals i el desgast físic i psíquic que pateixen, així com les avantatges d'assistir a aquests tipus de grups.

Podeu veure el reportatge que va emetre Tv3

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari