ServeisSocials
Mercat solidari contra la discriminació a les persones amb discapacitat

Publicat el 30/10/2012 a les 17:29 h. - Redacció bcn.cat -

La Fundació Boscana organitza el Mercat Solidari de la Moda, del 5 al 8 de novembre, que ofereix descomptes en roba. L'objectiu és recaptar fons per remodelar el seu taller ocupacional.

Del 5 al 8 de novembre se celebra el VI Mercat Solidari de Moda, una iniciativa de la Fundació Boscana que té lloc al concessionari Lexus Barcelona del carrer de París, número 82.

Els beneficis obtinguts en aquest mercat es destinaran íntegrament a la remodelació del taller ocupacional de la Fundació Boscana, on es fan realitat els projectes d'aquesta entitat, dedicada a la lluita contra la discriminació de les persones amb discapacitat.

Els clients que hi vagin, a més, podran gaudir d'un descompte en la roba de tardor i d'hivern de fins a un 75%.

La inauguració tindrà lloc el dia 5 de novembre a les set de la tarda.

L'Ajuntament de Barcelona dóna difusió a aquesta iniciativa solidària a través de l'espai gratuït del web BCN[Espai].

Contra la discriminació envers la discapacitat

La Fundació Boscana és una entitat sense ànim de lucre que atén persones adultes amb discapacitat psíquica.

Disposa de diferents serveis, com ara el de teràpia ocupacional, destinat a persones en edat laboral que no poden formar part d'un centre especial de treball (CET) o integrar-se a una empresa ordinària.

També ofereixen serveis residencials, de tutela, de medicina general, de psiquiatria, de fisioteràpia i de psicologia.

En els seus tallers fabriquen productes solidaris per a particulars i empreses, com ara decoracions nadalenques, calendaris i felicitacions i peces de bijuteria.

A més, cada any, per Sant Jordi, la fundació ocupa un espai cedit per l'Ajuntament a la rambla de Catalunya, on venen roses i manualitats.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari