Sarria-SantGervasi

Sarria-SantGervasiNova guia de Sant Gervasi i del Putxet i Farró

Publicat el 28/04/2011

Després de l'èxit de la guia de Sarria, el Districte publica una nova guia que inclou els barris de Sant Gervasi i el del Putxet i Farró. Aquesta guia pretén ser una eina útil i activa per donar a conèixer els indrets amb més personalitat d'aquests barris.

La guia s'adreça tant als veïns i veïnes del barri, com a les persones de la ciutat o als turistes que opten per descobrir Barcelona més enllà dels seus principals atractius i fer una passejada pels barris més allunyats del centre.

Publicada per l'Ajuntament de Barcelona en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Sant Gervasi i l'Associació Art Farró-Putxet, està escrita en llengua catalana, castellana i anglesa. Inclou un trajecte històric, on hi ha edificis emblemàtics, carrers i places. També trobem els tallers d'artistes, locals on els artistes creen i exposen les seves obres, i una selecció d'establiments singulars, que inclou botigues i restaurants. Tots aquests espais estan localitzats en un plànol.

La guia inclou també una breu informació sobre les celebracions i esdeveniments populars més destacats del barri, com ara la fira de Sant Ponç, els Tallers Oberts d'artistes, la mostra de comerç o les festes majors.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari