PortalBressol

PortalBressolEspai informatiu 0-3

50 aniversari de l'escola bressol Montserrat

Per commemorar aquests cinquanta anys d'atenció a la petita infància i a les seves famílies, l'escola ha organitzat pel dia 14 de novembre, entre les 10 i les 13h, una celebració adreçada als infants, famílies, professionals, entitats i veïns del barri. L'equip de l'escola Montserrat ha elaborat un tríptic per donar a conèixer els orígens de l'escola, la seva trajectòria i el seu compromís educatiu durant aquests 50 anys. També s'informa de les activitats que faran i a les que esteu tots convidats.

L'educació inclusiva a Barcelona fa un gran pas endavant amb l'obertura de l'escola bressol Escorial

» L'escola obre la Unitat Bressol d'Atenció Inclusiva (UBAI), un espai dissenyat arquitectònicament per donar atenció a les necessitats específiques dels infants amb altes discapacitats

» La xarxa d'escoles bressol municipal, amb 97 centres públics, acull més de 600 nenes i nens amb necessitats educatives especials

Ada Colau inaugura l'escola bressol municipal Escorial

Divendres 23 d'octubre, a les 16:30 hores (Travessera de Dalt, 94-98), l'alcaldessa, Ada Colau, inaugura l'escola bressol municipal Escorial.

Aprovada inicialment la gestió directa a les EBM El Mercat Guinardó i Escorial

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Barcelona, en data 15 de juliol de 2015, ha adoptat l'acord d'aprovar inicialment la gestió directa per mitjans propis, a través de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona, del servei públic educatiu de les escoles bressol municipals El Mercat del Guinardó i Escorial (noms provisionals), i declarar activitat pública prioritària el servei educatiu d'aquestes dues noves escoles, així com la funció directiva i educativa i les categories professionals corresponents.

Espai informatiu 0-3

  • Institut Municipal d'Educació

  • Consorci d'Educació de Barcelona

  • Projecte Educatiu de Ciutat

  • Educació i Nova Ciutadania

  • Patis escolars oberts

  • Espai per pares i mares

  • Camí escolar

  • Biblioteques escolars

    Biblioteques escolars

Els contiguts d'aquest web estan subjetes a una licència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari