PaisatgeUrba

Paisatge UrbàL'Home dels Nassos visita l'antiga fàbrica Germans Climent

Imatge introducció

El passat 31 de desembre l'Home dels Nassos ens va visitar en aquest antic espai fabril i va participar en la festa infantil que s'hi va celebrar. Va arribar acompanyat dels animals de l'associació de l'Arca de Noé i al llarg del matí les famílies van poder ballar, cantar i jugar amb l'espectacle de l'artista Jaume Barri.

La fàbrica, ubicada al carrer Comtes de Bell-lloc 68-78, va ser projectada per l'arquitecte Modest Feu i construïda l'any 1925, i està catalogada com a bé cultural d'interès local. Amb la intervenció de restauració, reordenació i naturalització d'aquest espai, inclosa al Pla de Remodelació de Parets Mitgeres de l'Institut del Paisatge Urbà, el barri de Sants guanya un nou equipament que tindrà un ús social.

Ajuts

Per a obres a l'interior i l'exterior dels edificis. Promouen la seguretat, la millora de l'accessibilitat, les instal·lacions, la sostenibilitat i els locals comercials.

rutes

Llibres i passejades temàtiques que conviden a descobrir aspectes menys coneguts del patrimoni i la història de la ciutat.

Bonespractiques

Prop de 40.000 intervencions posen en relleu la gestió de protecció i millora del paisatge urbà que afavoreixen la qualitat de vida.

Usos

L'Ordenança dels Usos del Paisatge Urbà vetlla per l'ús sostenible del paisatge, regula la publicitat exterior i la retolació comercial, entre d'altres.

Destaquem

Notícies

Es destinen 236 milions d'euros a la rehabilitació d'edificis

Es destinen 236 milions d'euros a la rehabilitació d'edificis

El Govern municipal ha presentat una estratègia per a la rehabilitació urbana a Barcelona amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Les terrasses de la Diagonal ocuparan un màxim del 2% de l'espai de les voreres

Les terrasses de la Diagonal ocuparan un màxim del 2% de l'espai de les voreres

La Comissió de Govern ha aprovat definitivament l'Ordenació singular de terrasses de la Diagonal del tram entre la plaça de Francesc Macià i el passeig de Gràcia.

Altres notícies

Webs destacades

  • Xarxa d'Atenció a Persones Sense llar

  • Ruta del Modernisme de Barcelona

  • Ruta Europea del Modernisme

  • Consorci de l'Habitatge de Barcelona

  • Ruta Verdaguer

  • 100% Selecció. Ruta del Disseny BCN

  • Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari