PaisatgeUrba

Paisatge UrbàOberta la nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació 2017

Imatge introducció

Ajuts rehabilitació. LLa nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació de l’Ajuntament de Barcelona s’obre el 29 de març per garantir l’accés a un habitatge digne a la ciutat de Barcelona.

L’Ajuntament de Barcelona destinarà aquest any 46,6 milions d’euros en ajuts per a la rehabilitació d’habitatges amb l’objectiu de garantir un habitatge digne a tota la ciutadania. La nova línia de subvencions, que prioritza les mesures d’estalvi energètic i les obres de millora als interiors de pisos, podran sol·licitar-se des del 29 de març fins al 31 de desembre de 2017.

Els ajuts a la rehabilitació serveixen per impulsar l’accessibilitat i habitabilitat dels habitatges. Entre els àmbits de millora inclosos, es preveuen actuacions per millorar les condicions tèrmiques i l’aïllament acústic dels pisos, per garantir que disposin d’instal·lacions adients i lliures de materials contaminants.

Els ajuts a la rehabilitació de 2017 s’emmarquen en les polítiques de rehabilitació del govern municipal, definides al Pla pel Dret a l’Habitatge 2016-2025, que busquen incrementar el nombre d’habitatges de lloguer assequible disponibles a la ciutat i incorporen barems socials en la sol·licitud d’ajuts i subvencions per a obres en l’interior de pisos.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a les Oficines de l’Habitatge o consultar la web d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona.

Ajuts

Per a obres a l'interior i l'exterior dels edificis. Promouen la seguretat, la millora de l'accessibilitat, les instal·lacions, la sostenibilitat i els locals comercials.

rutes

Llibres i passejades temàtiques que conviden a descobrir aspectes menys coneguts del patrimoni i la història de la ciutat.

Bonespractiques

Prop de 40.000 intervencions posen en relleu la gestió de protecció i millora del paisatge urbà que afavoreixen la qualitat de vida.

Usos

L'Ordenança dels Usos del Paisatge Urbà vetlla per l'ús sostenible del paisatge, regula la publicitat exterior i la retolació comercial, entre d'altres.

Destaquem

Notícies

Oberta la nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació 2017

Oberta la nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació 2017

Ajuts rehabilitació. La nova convocatòria d’ajuts a la rehabilitació de l’Ajuntament de Barcelona s’obre el 24 de març per garantir l’accés a un habitatge digne a la ciutat de Barcelona.

Es destinen 236 milions d'euros a la rehabilitació d'edificis

Es destinen 236 milions d'euros a la rehabilitació d'edificis

El Govern municipal ha presentat una estratègia per a la rehabilitació urbana a Barcelona amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Les terrasses de la Diagonal ocuparan un màxim del 2% de l'espai de les voreres

Les terrasses de la Diagonal ocuparan un màxim del 2% de l'espai de les voreres

La Comissió de Govern ha aprovat definitivament l'Ordenació singular de terrasses de la Diagonal del tram entre la plaça de Francesc Macià i el passeig de Gràcia.

Altres notícies

Webs destacades

  • Xarxa d'Atenció a Persones Sense llar

  • Ruta del Modernisme de Barcelona

  • Ruta Europea del Modernisme

  • Consorci de l'Habitatge de Barcelona

  • Ruta Verdaguer

  • 100% Selecció. Ruta del Disseny BCN

  • Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari