PaisatgeUrba

Paisatge UrbàConvocatòria d’ajuts per a la rehabilitació d’edificis d’habitatges 2015

Façana.abans

La Comissió Permanent del Consorci de l'Habitatge de Barcelona, en sessió celebrada el dia 2 de desembre de 2014 ha adoptat fer pública la convocatòria de l'any 2015 per a la concessió de subvencions adreçades a comunitats de propietaris i a propietaris d'edificis d'habitatges d'ús residencial per a la rehabilitació d'elements comuns i d'habitatges amb l'objectiu de fomentar la rehabilitació d'edificis i d'habitatges a Barcelona, amb especial atenció a les obres de rehabilitació energètica.

Per fer les sol·licitud dels ajuts poden adreçar-se a la seu de l'Institut Municipal del Paisatge Urbà o a qualsevol de les Oficines d'Habitatge de la ciutat de Barcelona.

Ajuts

Per a obres a l'interior i l'exterior dels edificis. Promouen la seguretat, la millora de l'accessibilitat, les instal·lacions, la sostenibilitat i els locals comercials.

rutes

Llibres i passejades temàtiques que conviden a descobrir aspectes menys coneguts del patrimoni i la història de la ciutat.

Bonespractiques

Prop de 40.000 intervencions posen en relleu la gestió de protecció i millora del paisatge urbà que afavoreixen la qualitat de vida.

Usos

L'Ordenança dels Usos del Paisatge Urbà vetlla per l'ús sostenible del paisatge, regula la publicitat exterior i la retolació comercial, entre d'altres.

Vídeo

Una aplicació mòbil per gaudir de la ciutat

Descobreix racons singulars i detalls curiosos de Barcelona amb l'aplicació BCN Paisatge. Disponible per a qualsevol dispositiu mòbil, tauleta i ordinador.

Destaquem

Notícies

El consistori protegeix 228 establiments emblemàtics

El consistori protegeix 228 establiments emblemàtics

L'Ajuntament de Barcelona ha identificat un total de 228 establiments emblemàtics. Un nou catàleg patrimonial els classifica en tres tipus segons el grau de protecció que els cal rebre.

Catàleg de Protecció Patrimonial

Els Pavellons Güell s'obren al públic

Van ser el primer encàrrec que Antoni Gaudí va rebre del que seria el seu gran mecenes, l'empresari tèxtil Eusebi Güell.

Pavellons Güell

Altres notícies

Webs destacades

  • Xarxa d'Atenció a Persones Sense llar

  • Ruta del Modernisme de Barcelona

  • Ruta Europea del Modernisme

  • Consorci de l'Habitatge de Barcelona

  • Ruta Verdaguer

  • 100% Selecció. Ruta del Disseny BCN

  • Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari