PaisatgeUrba

Paisatge UrbàLa convocatòria d’ajuts a la rehabilitació seguirà oberta el 2015

Façana.abans

La convocatòria vigent finalitzava el 31 de desembre de 2014, però l'increment exponencial de sol·licituds dels darrers mesos ha fet que el consorci allargui el termini fins al 2015.

Amb l'objectiu de no frenar les expectatives i l'interès generat, el Consorci de l'Habitatge de Barcelona ha anunciat que prorrogarà el termini perquè els presidents de comunitat de propietaris, els administradors o els propietaris d'un edifici puguin sol·licitar ajuts per a rehabilitació .

Ajuts

Per a obres a l'interior i l'exterior dels edificis. Promouen la seguretat, la millora de l'accessibilitat, les instal·lacions, la sostenibilitat i els locals comercials.

rutes

Llibres i passejades temàtiques que conviden a descobrir aspectes menys coneguts del patrimoni i la història de la ciutat.

Bonespractiques

Prop de 40.000 intervencions posen en relleu la gestió de protecció i millora del paisatge urbà que afavoreixen la qualitat de vida.

Usos

L'Ordenança dels Usos del Paisatge Urbà vetlla per l'ús sostenible del paisatge, regula la publicitat exterior i la retolació comercial, entre d'altres.

Vídeo

Una aplicació mòbil per gaudir de la ciutat

Descobreix racons singulars i detalls curiosos de Barcelona amb l'aplicació BCN Paisatge. Disponible per a qualsevol dispositiu mòbil, tauleta i ordinador.

Destaquem

Notícies

Els Porxos de Xifré es converteixen en una nova àrea de vianants

Els Porxos de Xifré es converteixen en una nova àrea de vianants

Des d'ara ja es pot transitar per la reformada zona dels Porxos de Xifré, que avarca els carrers de Llauder i Reina Cristina, a la zona de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

La finca Sansalvador amaga unes grutes que donen a un pou d'aigua

La finca Sansalvador amaga unes grutes que donen a un pou d'aigua

La finca Sansalvador, ubicada a tocar del parc de la Creueta del Coll, al districte de Gràcia, és un edifici modernista construït per l'arquitecte Josep Maria Jujol per encàrrec del doctor Sansalvador l'any 1909.

Finca Sansalvador

Altres notícies

Webs destacades

  • Xarxa d'Atenció a Persones Sense llar

  • Ruta del Modernisme de Barcelona

  • Ruta Europea del Modernisme

  • Consorci de l'Habitatge de Barcelona

  • Ruta Verdaguer

  • 100% Selecció. Ruta del Disseny BCN

  • Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari