PaisatgeUrba

Paisatge UrbàS'obre la convocatòria d'ajuts a la rehabilitació d'edificis d'habitatges

Imatge_façana_bailen

Poden acollir-se a aquesta convocatòria les comunitats de propietaris i propietaris d'edificis d'habitatge d'us residencial, que vulguin instal·lar ascensor a la finca, fer obres estructurals, rehabilitar a la façana, la mitgera, el terrat, el celobert, el vestíbul i l'escala, suprimir barreres arquitectòniques o bé millorar les instal·lacions comuns del seu edifici.

Per fer les sol·licitud dels ajuts poden adreçar-se a la seu de l'Institut Municipal del Paisatge Urbà.

Ajuts

Per a obres a l'interior i l'exterior dels edificis. Promouen la seguretat, la millora de l'accessibilitat, les instal·lacions, la sostenibilitat i els locals comercials.

rutes

Llibres i passejades temàtiques que conviden a descobrir aspectes menys coneguts del patrimoni i la història de la ciutat.

Bonespractiques

Prop de 40.000 intervencions posen en relleu la gestió de protecció i millora del paisatge urbà que afavoreixen la qualitat de vida.

Usos

L'Ordenança dels Usos del Paisatge Urbà vetlla per l'ús sostenible del paisatge, regula la publicitat exterior i la retolació comercial, entre d'altres.

Vídeo

Una aplicació mòbil per gaudir de la ciutat

Descobreix racons singulars i detalls curiosos de Barcelona amb l'aplicació BCN Paisatge. Disponible per a qualsevol dispositiu mòbil, tauleta i ordinador.

Destaquem

Notícies

El modernisme, a meitat de preu per als barcelonins

El modernisme, a meitat de preu per als barcelonins

La campanya Tens el millor modernisme a casa ofereix als barcelonins descomptes exclusius durant tot l'estiu per a que s'apropin al Modernisme.

Desena Fira Modernista de Barcelona

Aquest cap de setmana a la Dreta de l'Eixample es podrà gaudir d'activitats per a tots els públics, entre d'altres: sortida de Comerç al Carrer, Mercat Modernista, 4a Bicicletada Modernista vestits d'època i la segona Rua de Cotxes Antics de la Fira Modernista, entre d'altres

Altres notícies

Webs destacades

  • Xarxa d'Atenció a Persones Sense llar

  • Ruta del Modernisme de Barcelona

  • Ruta Europea del Modernisme

  • Consorci de l'Habitatge de Barcelona

  • Ruta Verdaguer

  • 100% Selecció. Ruta del Disseny BCN

  • Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari