PaisatgeUrba

Paisatge UrbàInauguració del Jardí del Sol

Render_Jardi del Sol

Vine aquest dissabte 20 de setembre a les 12 del migdia al carrer Ciutat de Granada, 106 a la inauguració d'un nou jardí vertical que funciona de forma autosuficient.

Hi haurà visites guiades i tallers infantils per divulgar els beneficis ambientals d'aquesta intervenció de millora paisatgística.

Ajuts

Per a obres a l'interior i l'exterior dels edificis. Promouen la seguretat, la millora de l'accessibilitat, les instal·lacions, la sostenibilitat i els locals comercials.

rutes

Llibres i passejades temàtiques que conviden a descobrir aspectes menys coneguts del patrimoni i la història de la ciutat.

Bonespractiques

Prop de 40.000 intervencions posen en relleu la gestió de protecció i millora del paisatge urbà que afavoreixen la qualitat de vida.

Usos

L'Ordenança dels Usos del Paisatge Urbà vetlla per l'ús sostenible del paisatge, regula la publicitat exterior i la retolació comercial, entre d'altres.

Vídeo

Una aplicació mòbil per gaudir de la ciutat

Descobreix racons singulars i detalls curiosos de Barcelona amb l'aplicació BCN Paisatge. Disponible per a qualsevol dispositiu mòbil, tauleta i ordinador.

Destaquem

Notícies

Acord entre la UB i l'Ajuntament per restaurar i obrir al públic els Pavellons Güell, obra de Gaudí

La Universitat, propietària dels Pavellons, en cedirà l'ús durant deu anys a l'Institut Municipal del Paisatge Urbà, que hi organitzarà activitats de tipus turístic, cultural, educatiu i científic

Vídeo Pavellons Güell

Nova convocatòria d'ajuts per a la rehabilitació d'edificis

L'Ajuntament destina 11 milions d'euros per millorar l'eficiència energètica, l'accessibilitat i les patologies estructurals d'uns 5.000 habitatges. La convocatòria està oberta fins a finals d'any.

Altres notícies

Webs destacades

  • Xarxa d'Atenció a Persones Sense llar

  • Ruta del Modernisme de Barcelona

  • Ruta Europea del Modernisme

  • Consorci de l'Habitatge de Barcelona

  • Ruta Verdaguer

  • 100% Selecció. Ruta del Disseny BCN

  • Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari