PaisatgeUrba

Paisatge UrbàModificació de l'Ordenança de Terrasses

fototerrasses

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del 4 de febrer de 2016 ha publicat l'acord de la Comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de 20 de gener 2016, d'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança de 20 de desembre de 2013 de terrasses.

El termini d'informació pública i de presentació d'al·legacions és de trenta dies a comptar des de l'endemà de la publicació.

Tota la informació es troba publicada al taulell d'edictes de l'Ajuntament.

Ajuts

Per a obres a l'interior i l'exterior dels edificis. Promouen la seguretat, la millora de l'accessibilitat, les instal·lacions, la sostenibilitat i els locals comercials.

rutes

Llibres i passejades temàtiques que conviden a descobrir aspectes menys coneguts del patrimoni i la història de la ciutat.

Bonespractiques

Prop de 40.000 intervencions posen en relleu la gestió de protecció i millora del paisatge urbà que afavoreixen la qualitat de vida.

Usos

L'Ordenança dels Usos del Paisatge Urbà vetlla per l'ús sostenible del paisatge, regula la publicitat exterior i la retolació comercial, entre d'altres.

Destaquem

Notícies

Barcelona exporta a Medellín l'Agència del Paisatge i la Qualitat de Vida

Barcelona exporta a Medellín l'Agència del Paisatge i la Qualitat de Vida

La ciutat de Medellín, a Colòmbia, crearà aquest mes de juliol l'Agència del Paisatge i Qualitat de Vida de la Ciutat, amb l'assessoria i suport de l'Institut Municipal del Paisatge Urbà de Barcelona.

Proposta d'ordenació singular de terrasses de l'avinguda de la Diagonal

La Comissió Tècnica de Terrasses ha informat sobre la proposta d'ordenació singular dels vetlladors de l'avinguda de la Diagonal que preveu una sola filera de taules per preservar la fluïdesa de l'espai de vianants.

Altres notícies

Webs destacades

  • Xarxa d'Atenció a Persones Sense llar

  • Ruta del Modernisme de Barcelona

  • Ruta Europea del Modernisme

  • Consorci de l'Habitatge de Barcelona

  • Ruta Verdaguer

  • 100% Selecció. Ruta del Disseny BCN

  • Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari