ObservatoriSocialBarcelona


Menú de serveis

Ves al menú principalObservatoris associats

Euorpean Youth Observatori

L'European Youth Observatori, té com a missió conèixer, avaluar i informar sobre la situació i l'evolució de les condicions de vida de la gent jove, la realitat dels diferents col·lectius juvenils i l'evolució dels fenòmens i processos socials que afecten els hàbits i estils de vida de la joventut barcelonina.

 


Observatori Europeu: Ciutats i pobles per a tothom

L'Observatori Europeu: Ciutats i pobles per a tothom, té com a missió conèixer, informar i avaluar sobre la situació de la població amb disminució, estudiar la realitat d'aquest col·lectiu i les seves condicions de vida, per tal de contribuir a la construcció d'un model europeu de ciutat on la societat es pugui desenvolupar d'una manera justa, respectuosa, solidària i sostenible.


Observatori de Drets Humans

L'Observatori de Drets Humans de la ciutat de Barcelona és un pas més en el compromís de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament per ampliar els sistemes de garanties de protecció dels drets humans a l'àmbit local. En aquest sentit, ha de completar la tasca de l'Oficina per la No Discriminació, de l'Oficina d'Afers Religiosos i de la resta de polítiques destinades a construir una ciutat de drets.Inici de la pàgina