NouBarris

Nou BarrisConcurs de còmic de Nou Barris

Publicat el 06/03/2012

Aquest any és la tretzena edició en què dibuixants de tot el món tenen l'oportunitat de participar en aquesta festa del món del còmic.

Al concurs, podran participar tots els dibuixants del món aficionats, els quals podran escriure el guió en la llengua pròpia, i l'hauran de traduir al català o al castellà. En funció de l'edat hi ha dos categories: la primera, dels 9 als 15 anys, la segona, dels 16 en endavant.

El jurat està integrat per professionals qualificats en el món del còmic com ara membres de Ficomic, el Museu del còmic i la il·lustració de Barcelona, Norma còmics, Arkham i l'escola Femart.

Les persones interessades poden presentar els treballs fins al 25 de maig al Centre Cívic Porta-Sóller i al Casal de Joves Guineueta.

A més a més dels premis que rebran els guanyadors i que es lliuraran en un acte públic el 22 de juny, tothom que ho desitgi podrà visitar el conjunt d'obres presentades a l'exposició que s'inaugurarà el mateix dia 22 de juny i que romandrà instal·lada fins el 19 de juliol.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari