NouBarris

Nou BarrisConvocada l'Audiència Pública i la sessió Plenaria del Consell de Districte

Publicat el 07/03/2012

L'Audiència Pública és un espai de participació i comunicació del govern municipal amb la ciutadania i el Consell de Districte és l'òrgan de govern col·lectiu. Les seves sessions són obertes a la ciutadania. Tindran lloc el 12 i el 13 de març, respectivament.

El dilluns 12 de març a les 19 h tindrà lloc l'Audiència Pública del Districte de Nou Barris. Aquest espai té per finalitat establir una comunicació periòdica del districte amb la ciutadania. L'Audiència està oberta a tothom i s'hi pot tractar qualsevol tema d'interès municipal.

A més de l'Audiència Pública, a Nou Barris hi ha altres espais de participació perquè la ciutadania participi als assumptes públics com ara el consell ciutadà, els consells de barri i els òrgans sectorials de participació (educació, cultura, medi ambient, etc.)

El dimarts, 13 de març a les 19 h tindrà lloc una sessió Plenària del Consell de Districte. El Consell de Districte és l'òrgan de govern de representació i participació col·lectiva del districte. Està format per la presidenta del Consell, dinou consellers, la regidora de Districte i els regidors adscrits. Es reuneix en sessió ordinària cada dos mesos. Totes les sessions són publiques. Les persones o entitats que ho desitgin poden participar sobre els punts de l'ordre del dia.

Tant l'Audiència Pública com el Plenari del Consell de Districte es faran a la Sala de Plens del Districte (Plaça Major de Nou Barris, 1).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari