Institut de Cultura.

Home  | Activitats i educacio  | Programa educatiu

El programa educatiu del Museu de la Música

El programa educatiu 2015-2016 del Museu de la Música s'adreça tant a grups d'estudiants d'educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, com d'Universitat, Escoles de Música i Educació Especial.

Oferim activitats que permeten diferents lectures didàctiques de la col·lecció d'instruments musicals del Museu en funció dels interessos, preferències i nivells educatius del grup. Amb el suport dels audiovisuals, les propostes van des del recorregut autònom ( visita lliure) i assessorament previ al professorat, fins a la pràctica sonora del taller de gamelan. També oferim visites dinamitzades de contingut general ( Orpheus i Petit Orpheus), o més temàtiques (Com neixen i creixen els instruments, Usos, formes i estils). Per als més petits, oferim recorreguts amb una selecció d'espais i material complementari ( De puntetes pel Museu... i Vine a trobar el teu instrument amic). En aquest vídeo del programa Catacrack de BTV veureu com és una visita i com la viuen els estudiants de l'escola Itaca.

Per als centres educatius amb programa d'immersió en llengües estrangeres recomanem les versions en anglès dels recorreguts Orpheus i Petit Orpheus.

I com a novetat per aquest curs destaquem, l'activitat Els sons de l'aire , un recorregut pels instruments de vent amb exemples sonors en directe.

Cal reserva prèvia; inscripcions a partir del 26 de juny, clicant el botó Reserva de grups.

Per consultar activitat per activitat, cliqueu ACTIVITATS EDUCATIVES. També, a la part inferior d'aquesta pàgina, en format pdf, trobareu totes les activitats educatives 15-16 de L'Auditori i, a partir de la pàgina 12, les del Museu de la Música.

Fitxers associats

Sobre el web

Ves al menú principal

Inici de la pàgina

Subir

Ves al inici de la pàgina