Mobilitat

Mobilitat i TransportsA peu

El cicle de senderisme urbà Barnatresc inicia l'any 2015 amb la Caminada de Barcelona

El cicle de senderisme urbà Barnatresc  inicia l'any 2015 amb la Caminada de Barcelona

Senderisme. La primera activitat del cicle de caminades urbanes Barnatresc és la Caminada de Barcelona, encarregada d'encetar l'any amb un recorregut d'onze quilòmetres que enguany transcorrerà principalment pel districte de Sant Martí.

Millores notables per a la mobilitat d'Horta-Guinardó

Accesibilitat. L'ajuntament aposta per acabar amb aquest problema amb un conjunt d'actuacions que han de millorar la mobilitat de la zona.

Millorar la mobilitat, objectiu prioritari a Horta-Guinardó

L'Ajuntament incrementa la seguretat en 21 passos de vianants de l'Avinguda Meridiana

#Seguretatviària. L'objectiu és incrementar la prevenció i la conscienciació entre els ciutadans per assolir un major nivell d'educació viària i garantir que tots els col·lectius que es desplacen diàriament per Barcelona puguin fer-ho amb les màximes garanties de seguretat.

Camí escolar, espai amic

Camí escolar, espai amic

#Seguretatviària. En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i del programa de Camí Escolar - Espai Amic ha inaugurat dos nous recorreguts escolars segurs.

Ciutat Vella reordenarà la Via Laietana per afavorir el pas dels vianants

Ciutat Vella reordenarà la Via Laietana per afavorir el pas dels vianants

Urbanisme. Les intervencions que ara es porten a terme inclouen la reordenació dels autocars turístics a la zona i la modificació de dos passos de vianants situats al tram central de l'avinguda per tal de facilitar el creuament de la via.

L'avinguda Josep Tarradellas guanyarà espai per a vianants

La Comissió de Govern ha aprovat el projecte executiu de la reforma de l'avinguda Tarradellas, ara en procés d'adjudicació, en el seu tram entre l'avinguda Sarrià i la plaça de Francesc Macià, per tal de donar continuïtat al passeig tot augmentant l'espai destinats a vianants amb l'eixamplament de voreres, l'increment de vegetació a la via i més espais d'estada i seients.

L'avinguda Josep Tarradellas guanyarà espai per a vianants

La plaça de Gal·la Placídia guanya espai públic per a vianants i zones de lleure

Els veïns dels districtes de Gràcia i de Sarrià - Sant Gervasi ja disposen de 7.600 metres quadrats d'espai de lleure després de 8 mesos d'obres. L'Ajuntament de Barcelona ha donat per enllestida aquest dissabte l'actuació integral de la plaça de Gal·la Placídia, que ha aconseguit incrementar en 1.660 metres quadrats l'espai per a vianants, a més de crear noves zones de lleure.

'La nova plaça de Gala Placídia'

Descobriu el patrimoni dels districtes

Descobriu el patrimoni dels districtes

Turisme. S'inauguren dues noves rutes guiades per Horta-Guinardó i Sant Martí amb l'objectiu de repartir el turisme per tota la ciutat.

Vídeo: 'Descobreix el patrimoni dels districtes'

Finalitza el procés de participació de la reforma de la Rambla del Poblenou

Participació. L'Ajuntament de Barcelona i "Fem Rambla" han organitzat aquest dissabte la Jornada de Cloenda del procés participatiu de la Rambla del Poblenou. En aquesta Jornada s'ha debatut sobre dos aspectes concrets de la reforma de la Rambla: l'arbrat i el paviment.

El projecte de remodelació de la plaça del Centre recull les aportacions veïnals

El projecte de remodelació de la plaça del Centre recull les aportacions veïnals

Hàbitat Urbà. Es prioritza la connectivitat entre Les Corts i Sants-Montjuïc, l'espai de jocs infantils i la il·luminació.

El projecte de remodelació de la plaça del Centre recull les aportacions veïnals

Vídeos

"DO THE RIGHT MIX" Triem la millor combinació per moure'ns

Si combinem bé cotxe, transport públic, bicicleta i passejos a peu, de seguida notarem els avantatges. Amb una bona combinació, les ciutats seran llocs més agradables, amb menys embussos, menys contaminació i menys emissions d'efecte hivernacle. Si triem bé ens sentirem millor i el planeta també.

Vídeo: "El Born Centre Cultural recupera espai per als vianants"

El paisatge urbà al mòbil

La nova aplicació mòbil BCN Paisatge permet descobrir petits paisatges, botigues emblemàtiques o mitgeres, entre altres elements singulars de Barcelona.

Vídeo 'Obertura de Can Batlló'

Ja es pot travessar el recinte de Can Batlló al barri de la Bordeta a peu i en bicicleta des del carrer del Mossèn Amadeu Oller fins al carrer de Parcerisa per l'interior del recinte.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari