Mobilitat

Mobilitat i TransportsAixí avança Barcelona: Connectada. Clara. Innovadora

Cartell 3 fase nova xarxa bus 225

3a fase de la nova xarxa bus

El dia 15 de setembre entraran en funcionament quatre línies de la Nova Xarxa de Bus, dos eixos horitzontals i dos de verticals.

A Barcelona hi circularan doncs 13 de les 28 línies previstes, acostant-se a l' equador del projecte.

Transports

Entrada en vigor de les tarifes 2015 del transport públic de la regió de Barcelona

Entrada en vigor de les tarifes 2015 del transport públic de la regió de Barcelona

Transports. Els títols de transport adquirits l'any 2014 es podran utilitzar fins al 28 de febrer de 2015. Les targetes T-Trimestre, T-Jove i T-70/90 adquirides l'any 2014 es podran utilitzar fins al 31 de març del 2015.

Deu grans ciutats s'interessen per la nova xarxa de bus

#NXBus. Representants de deu grans ciutats del món es troben aquesta setmana a Barcelona per conèixer el desplegament de la nova xarxa de bus i compartir experiències i avenços en la gestió de xarxes urbanes de transport de superfície.

Comencen les proves de la Línia 9 a l'Aeroport

#MetroBCN. Els combois han començat a circular per la Línia 9, que unirà la Zona Universitària i l'Aeroport de Barcelona-El Prat, però de moment per a realitzar un període de proves que s'allargarà més d'un any.

Entra en funcionament la reordenació dels autocars turístics de Ciutat Vella

Aparcament. Ha entrat en funcionament la reordenació dels espais d'aturada dels autocars turístics (Zona Bus) de Ciutat Vella. Així doncs, els espais de la plaça de Ramon Berenguer el Gran deixen de funcionar.

El Wifi arribarà al transport públic

TIC. La xarxa de lliure accés a Internet s'implementarà als autobusos i a les andanes del metro arribant a oferir 1.130 vehicles i 16 estacions amb aquest servei el 2016.

El Wifi arribarà al transport públic

La Guàrdia Urbana engega un nou dispositiu per prevenir els fets delictius al metro durant els dies de "Champions"

Seguretat. Aquesta setmana el dispositiu s'ha posat en marxa per primera vegada amb la participació de quatre equips de paisà amb 24 agents en total que han estat coordinats entre si dins del metro des del centre de control del suburbà. El dispositiu ha permès detenir 9 persones i impurtar-ne 19 més bàsicament per faltes de furt.

Barcelona incorpora nous autobusos 100% elèctrics

Sostenibilitat. El primer vehicle s'ha assignat inicialment a la línia 20, tot i que passarà a integrar-se posteriorment en altres línies per validar-ne la funcionalitat, el confort i els consums d'energia.

L'estació de metro de Poblenou estarà adaptada el 2016

Accessibilitat. La parada de metro de Poblenou tindrà tres ascensors que milloraran l'accessibilitat a les andanes.

Estació <M> Poblenou

Vídeos

Vídeo TMB Maps

Vídeo TMB Maps

Estació d'autobusos Barcelona Nord

L'autocar és un dels modes de transport que utilitza un bon nombre de persones per venir a Barcelona. L'estació Barcelona Nord compta amb tots els serveis per facilitar l'estada, l'arribada i la sortida de viatgers, entre ells una torre de control.

Vídeo 'Nou bus biarticulat'

L'autobús identificat amb el número 3901 dins la flota de TMB, circularà a partir d'ara en diferents franges horàries a la línia H12 (Gornal - Besòs / Verneda), com a reforç de la flota habitual, formada per cotxes articulats de gas natural comprimit.

Vídeo 'Autobús híbrid'

Vídeo 'Autobús híbrid'

Nova xarxa de bus

L'usuari guanyarà rapidesa i connectivitat amb la nova xarxa d'autobusos, que en total tindrà 28 noves línies que conviuran amb les actuals, excepte en els casos en què calgui restructurar-les.

Transports

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari