Mobilitat

Mobilitat i TransportsBicicleta

Les bicicletes que la Guàrdia Urbana va cedir arriben a l'Índia

Solidaritat. Les bicis van ser cedides per la Guàrdia Urbana el passat mes de juliol a fundacions solidàries.

El carril bici de la Diagonal comptarà amb separadors

Infraestructures. L'Ajuntament instal·larà separadors físics al carril bici de l'Avinguda Diagonal, segons s'ha aprovat aquest dijous per unanimitat a la Comissió de Seguretat i Mobilitat.

Nou carril bici a la Plaça de les Glòries

Nou carril bici a la Plaça de les Glòries

Infraestructures. El nou carril bici provisional transcorre entre new jerseis i connecta la Gran Via de les Corts Catalanes a banda i banda de la plaça de les Glòries.

Bicibarris 2014

Rutes. La ciutat feta de cops de gent, a cops de bici! Aquest és el lema que vertebra la campanya d'aquest 2014 i que proposa, amb la bicicleta com a pretext, fer una marxa per la ciutat que signifiqui una autèntica redescoberta.

S'inicien les obres per la connexió de carrils bici a la rotonda de Marina-Almogàvers-Meridiana

Infraestructures. La connexió es farà pel centre de la rotonda en un únic sentit de circulació, resolent la discontinuïtat dels carrils bici i millorant la seguretat dels desplaçaments en aquest punt.

Barcelona incorpora 4 aparca-bicis singulars en forma de cotxe per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

Barcelona incorpora 4 aparca-bicis singulars en forma de cotxe per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

#Mobilitat2014. Aquesta setmana l'Ajuntament de Barcelona instal.la a la ciutat 4 aparca-bicis singulars. Es tracta de quatre infraestructures d'aparcament en forma de cotxe que ocupen una plaça d'estacionament de vehicle. En cada un d'aquests elements s'hi poden aparcar fins a 10 bicicletes.

Barcelona Cycle Challenge 2014

Barcelona Cycle Challenge 2014

#Mobilitat2014. Amb la Setmana de la Mobilitat arriba la segona edició del Barcelona Cycle Challenge. Utilitza la teva bicicleta i acumula kilòmetres amb PlayToRide. Ajuda a oxigenar l'aire de Barcelona reduint les emissions de CO2.

Barcelona Cycle Challenge 2014

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

Ciclisme. El I Open Handbike Barcelona ha servit per conèixer de primera mà una modalitat esportiva que apropa el ciclisme a les persones amb discapacitat.

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

Vídeos - Bicicleta

Arriba el Bicing elèctric

El Bicing incorporarà 300 bicicletes elèctriques a partir del desembre. Costarà 14 euros anuals addicionals i les estacions s'ubicaran en aparcaments de B:SM.

Saps per on has de circular amb la bici?

La Guàrdia Urbana ha dut a terme una campanya informativa a la rambla de Catalunya, un dels espais on no es pot circular amb bicicleta per la vorera perquè existeixen dos laterals de circulació.

Debat: "La bicicleta a Barcelona"

Resum de les intervencions més destacades del debat "La bicicleta a Barcelona" del Foment de les Arts Decoratives i el Disseny - FAD

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari