Mobilitat

Mobilitat i TransportsL’Ajuntament de Barcelona realitza una prova pilot de distribució urbana de mercaderies a Ciutat Vella

Imatge DUM 225

Per tal d'abordar aquest repte es duu a terme aquesta prova pilot que consisteix en la distribució de les mercaderies mitjançant una empresa especialitzada del sector al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

La prova es realitza amb vehicles de motor elèctric i carrosseria de tricicle, que possibiliten moure càrregues de fins a 180 kg en qualsevol espai. Aquest tipus de vehicles permeten garantir la seguretat i l'accessibilitat en el transport a més d'oferir valors d'eficiència, estalvi de temps i sostenibilitat.

La novetat és que per fer efectiu aquest repartiment s'ha construït una micro-plataforma situada al passeig Lluís Companys, creant així un mini-moll de càrrega i descàrrega al barri de la Ribera, des del qual, s'efectua el repartiment de les mercaderies, en el recorregut que es coneix com "l'última milla".

Bicicleta

I CicloVolta a Catalunya

I CicloVolta a Catalunya

Cicloturisme. El cap de setmana llarg del mes de maig se celebrarà per primer cop aquesta ruta cicloturista per etapes amb sortida i arribada al Velòdrom d'Horta a Barcelona.

Itinerari en bicicleta 'Poblenou - 22@'

Itinerari en bicicleta 'Poblenou - 22@'

Rutes. El Centre cívic Urgell ens proposa aquest itinerari per la Barcelona productiva, zona estratègica on es desenvolupen les activitats que donen projecció internacional a Barcelona. El passat i el futur de la ciutat.

Nous cursos de mecànica de bicicleta 'Rebiciclem'

Nous cursos de mecànica de bicicleta 'Rebiciclem'

Reciclatge. Aprèn la mecànica bàsica de la bicicleta i el seu manteniment, alhora que recicles una bicicleta en desús que et serà cedida.

Entra en funcionament el BiciPark al solar dels carrers Numància amb Anglesola

Entra en funcionament el BiciPark al solar dels carrers Numància amb Anglesola

Infraestructures. El BiciPark que s'instal.larà des d'aquest dimarts al solar dels carrers Numància amb Anglesola és un parking vigilat de bicicletes que afavoreix la mobilitat sostenible i la inserció sociolaboral promogut per la Fundació Formació i Treball.

La Volta i Barcelona, una relació històrica

La Volta i Barcelona, una relació històrica

Ciclisme. El dia de Reis del 1911 va començar la primera Volta Ciclista a Catalunya. Aquest diumenge acabarà a Barcelona la 94a edició.

La Volta i Barcelona, una relació històrica

Vodafone es converteix en patrocinador exclusiu del Bicing

Bicicleta pública. L'empresa aporta quatre milions d'euros al Bicing i hi introduirà noves solucions tecnològiques per millorar el servei.

Vodafone es converteix en patrocinador exclusiu del Bicing

Vídeos - Bicicleta

Saps per on has de circular amb la bici?

La Guàrdia Urbana ha dut a terme una campanya informativa a la rambla de Catalunya, un dels espais on no es pot circular amb bicicleta per la vorera perquè existeixen dos laterals de circulació.

Debat: "La bicicleta a Barcelona"

Resum de les intervencions més destacades del debat "La bicicleta a Barcelona" del Foment de les Arts Decoratives i el Disseny - FAD

"DO THE RIGHT MIX" Triem la millor combinació per moure'ns

Si combinem bé cotxe, transport públic, bicicleta i passejos a peu, de seguida notarem els avantatges. Amb una bona combinació, les ciutats seran llocs més agradables, amb menys embussos, menys contaminació i menys emissions d'efecte hivernacle. Si triem bé ens sentirem millor i el planeta també.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari