Mobilitat

Mobilitat i TransportsBarcelona Cycle Challenge

Cartell Barcelona Cycle Challenge

Pedala per oxigenar Barcelona

Aconseguiràs que el teu barri sigui el que més CO 2 estalviï?

Apunta't al Barcelona Cycle Challenge

Captura els teus recorreguts en bicicleta del 26 de setembre al 23 de novembre, i ajuda a mostrar que a Barcelona l'ús de la bici redueix les emisions de CO 2

Bicicleta

El carril bici de la Diagonal comptarà amb separadors

Infraestructures. L'Ajuntament instal·larà separadors físics al carril bici de l'Avinguda Diagonal, segons s'ha aprovat aquest dijous per unanimitat a la Comissió de Seguretat i Mobilitat.

Nou carril bici a la Plaça de les Glòries

Nou carril bici a la Plaça de les Glòries

Infraestructures. El nou carril bici provisional transcorre entre new jerseis i connecta la Gran Via de les Corts Catalanes a banda i banda de la plaça de les Glòries.

Bicibarris 2014

Rutes. La ciutat feta de cops de gent, a cops de bici! Aquest és el lema que vertebra la campanya d'aquest 2014 i que proposa, amb la bicicleta com a pretext, fer una marxa per la ciutat que signifiqui una autèntica redescoberta.

S'inicien les obres per la connexió de carrils bici a la rotonda de Marina-Almogàvers-Meridiana

Infraestructures. La connexió es farà pel centre de la rotonda en un únic sentit de circulació, resolent la discontinuïtat dels carrils bici i millorant la seguretat dels desplaçaments en aquest punt.

Barcelona incorpora 4 aparca-bicis singulars en forma de cotxe per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

Barcelona incorpora 4 aparca-bicis singulars en forma de cotxe per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

#Mobilitat2014. Aquesta setmana l'Ajuntament de Barcelona instal.la a la ciutat 4 aparca-bicis singulars. Es tracta de quatre infraestructures d'aparcament en forma de cotxe que ocupen una plaça d'estacionament de vehicle. En cada un d'aquests elements s'hi poden aparcar fins a 10 bicicletes.

Barcelona Cycle Challenge 2014

Barcelona Cycle Challenge 2014

#Mobilitat2014. Amb la Setmana de la Mobilitat arriba la segona edició del Barcelona Cycle Challenge. Utilitza la teva bicicleta i acumula kilòmetres amb PlayToRide. Ajuda a oxigenar l'aire de Barcelona reduint les emissions de CO2.

Barcelona Cycle Challenge 2014

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

Ciclisme. El I Open Handbike Barcelona ha servit per conèixer de primera mà una modalitat esportiva que apropa el ciclisme a les persones amb discapacitat.

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

The Brompton Weekend 2014

#BromptonBCN. El proper 14 de setembre se celebrarà el Campionat Nacional de Brompton, al Fòrum de Barcelona. Aquest campionat estarà inclòs en la primera edició del The Brompton Weekend, un cap de setmana (de 12 al 14 de setembre) ple d'activitats per als usuaris de la bicicleta Brompton.

Vídeos - Bicicleta

Arriba el Bicing elèctric

El Bicing incorporarà 300 bicicletes elèctriques a partir del desembre. Costarà 14 euros anuals addicionals i les estacions s'ubicaran en aparcaments de B:SM.

Saps per on has de circular amb la bici?

La Guàrdia Urbana ha dut a terme una campanya informativa a la rambla de Catalunya, un dels espais on no es pot circular amb bicicleta per la vorera perquè existeixen dos laterals de circulació.

Debat: "La bicicleta a Barcelona"

Resum de les intervencions més destacades del debat "La bicicleta a Barcelona" del Foment de les Arts Decoratives i el Disseny - FAD

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari