Mobilitat

Mobilitat i TransportsBicicleta

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

Ciclisme. El I Open Handbike Barcelona ha servit per conèixer de primera mà una modalitat esportiva que apropa el ciclisme a les persones amb discapacitat.

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

The Brompton Weekend 2014

#BromptonBCN. El proper 14 de setembre se celebrarà el Campionat Nacional de Brompton, al Fòrum de Barcelona. Aquest campionat estarà inclòs en la primera edició del The Brompton Weekend, un cap de setmana (de 12 al 14 de setembre) ple d'activitats per als usuaris de la bicicleta Brompton.

La Guàrdia Urbana cedeix a dues Fundacions més de 100 bicicletes comissades

Solidaritat. Un cop transcorreguts els terminis per reclamar els vehicles, es cedeixen a entitats sense afany de lucre.

Benvinguda bicicleta!

#TIC. Dos joves barcelonins han creat un web que recull una cinquantena de locals que permeten als ciclistes guardar les bicicletes. Fixed Lover preveu triplicar l'oferta en un any, ja que han rebut sol·licituds per exportar la iniciativa a ciutats com Madrid, Liverpool o Mallorca.

Benvinguda bicicleta!

Arriba el Bicing elèctric

#Bikesharing. El Bicing incorporarà 300 bicicletes elèctriques a partir del desembre. Costarà 15 euros anuals addicionals i les estacions s'ubicaran en aparcaments de B:SM.

Arriba el Bicing elèctric

Mai és tard per aprendre a anar en bicicleta

Mai és tard per aprendre a anar en bicicleta

Formació. Deu dones, d'entre 40 i 70 anys, participen en un curs setmanal per aprendre a anar en bicicleta. L'organitza Biciclot dins la Setmana de la Bicicleta.

Vídeo 'Curs bicicleta adults'

Fotografia la Setmana de la Bicicleta

Fotografia la Setmana de la Bicicleta

Concurs. El Bicicleta Club de Catalunya - BACC convoca aquest concurs de fotografia, obert als majors de 16 anys, i busca imatges que incloguin la bicicleta i algun element diferenciador i identificable de la ciutat.

15ena Setmana de la Bicicleta 2014: en bici per Barcelona

15ena Setmana de la Bicicleta 2014: en bici per Barcelona

#BiciBCN. Un any més Barcelona celebra la Setmana de la bicicleta, de l'10 al 15 de juny, amb l'objectiu d'impulsar l'ús de la bicicleta com a mitjà habitual de desplaçament a la nostra ciutat i, d'aquesta manera, aconseguir una mobilitat més sostenible.

Vídeos - Bicicleta

Arriba el Bicing elèctric

El Bicing incorporarà 300 bicicletes elèctriques a partir del desembre. Costarà 14 euros anuals addicionals i les estacions s'ubicaran en aparcaments de B:SM.

Saps per on has de circular amb la bici?

La Guàrdia Urbana ha dut a terme una campanya informativa a la rambla de Catalunya, un dels espais on no es pot circular amb bicicleta per la vorera perquè existeixen dos laterals de circulació.

Debat: "La bicicleta a Barcelona"

Resum de les intervencions més destacades del debat "La bicicleta a Barcelona" del Foment de les Arts Decoratives i el Disseny - FAD

"DO THE RIGHT MIX" Triem la millor combinació per moure'ns

Si combinem bé cotxe, transport públic, bicicleta i passejos a peu, de seguida notarem els avantatges. Amb una bona combinació, les ciutats seran llocs més agradables, amb menys embussos, menys contaminació i menys emissions d'efecte hivernacle. Si triem bé ens sentirem millor i el planeta també.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari