Mobilitat

Mobilitat i TransportsBarcelona Cycle Challenge

Cartell Barcelona Cycle Challenge

Pedala per oxigenar Barcelona

Aconseguiràs que el teu barri sigui el que més CO 2 estalviï?

Apunta't al Barcelona Cycle Challenge

Captura els teus recorreguts en bicicleta del 26 de setembre al 23 de novembre, i ajuda a mostrar que a Barcelona l'ús de la bici redueix les emisions de CO 2

Bicicleta

23a Marxa Popular de Mountain Bike Collserola - Nou Barris

23a Marxa Popular de Mountain Bike Collserola - Nou Barris

Bicicletades. Amb sortida i arribada a la placça de Nou Barris se celebra aquest diumenge aquesta marxa popular per Collserola. Les inscripcions estan tancades.

XX Pedalada Barcelona-Sitges

XX Pedalada Barcelona-Sitges

#Seguretatviària. Amb el lema "Compartir amb respecte és més segur", el proper diumenge 2 de novembre tindrà lloc la vintena edició de la Pedalada Barcelona-Sitges per reivindicar la seguretat viària dels ciclistes a la carretera.

Nou carril bici a la Plaça de les Glòries

Nou carril bici a la Plaça de les Glòries

Infraestructures. El nou carril bici provisional transcorre entre new jerseis i connecta la Gran Via de les Corts Catalanes a banda i banda de la plaça de les Glòries.

Bicibarris 2014

Rutes. La ciutat feta de cops de gent, a cops de bici! Aquest és el lema que vertebra la campanya d'aquest 2014 i que proposa, amb la bicicleta com a pretext, fer una marxa per la ciutat que signifiqui una autèntica redescoberta.

S'inicien les obres per la connexió de carrils bici a la rotonda de Marina-Almogàvers-Meridiana

Infraestructures. La connexió es farà pel centre de la rotonda en un únic sentit de circulació, resolent la discontinuïtat dels carrils bici i millorant la seguretat dels desplaçaments en aquest punt.

Barcelona incorpora 4 aparca-bicis singulars en forma de cotxe per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

Barcelona incorpora 4 aparca-bicis singulars en forma de cotxe per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

#Mobilitat2014. Aquesta setmana l'Ajuntament de Barcelona instal.la a la ciutat 4 aparca-bicis singulars. Es tracta de quatre infraestructures d'aparcament en forma de cotxe que ocupen una plaça d'estacionament de vehicle. En cada un d'aquests elements s'hi poden aparcar fins a 10 bicicletes.

Barcelona Cycle Challenge 2014

Barcelona Cycle Challenge 2014

#Mobilitat2014. Amb la Setmana de la Mobilitat arriba la segona edició del Barcelona Cycle Challenge. Utilitza la teva bicicleta i acumula kilòmetres amb PlayToRide. Ajuda a oxigenar l'aire de Barcelona reduint les emissions de CO2.

Barcelona Cycle Challenge 2014

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

Ciclisme. El I Open Handbike Barcelona ha servit per conèixer de primera mà una modalitat esportiva que apropa el ciclisme a les persones amb discapacitat.

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

Vídeos - Bicicleta

Arriba el Bicing elèctric

El Bicing incorporarà 300 bicicletes elèctriques a partir del desembre. Costarà 14 euros anuals addicionals i les estacions s'ubicaran en aparcaments de B:SM.

Saps per on has de circular amb la bici?

La Guàrdia Urbana ha dut a terme una campanya informativa a la rambla de Catalunya, un dels espais on no es pot circular amb bicicleta per la vorera perquè existeixen dos laterals de circulació.

Debat: "La bicicleta a Barcelona"

Resum de les intervencions més destacades del debat "La bicicleta a Barcelona" del Foment de les Arts Decoratives i el Disseny - FAD

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari