Mobilitat

Mobilitat i TransportsBarcelona Cycle Challenge

Cartell Barcelona Cycle Challenge

Pedala per oxigenar Barcelona

Aconseguiràs que el teu barri sigui el que més CO 2 estalviï?

Apunta't al Barcelona Cycle Challenge

Captura els teus recorreguts en bicicleta del 26 de setembre al 23 de novembre, i ajuda a mostrar que a Barcelona l'ús de la bici redueix les emisions de CO 2

Bicicleta

Estacions de Bicing temporalment fora de servei per la Festa Major de la Mercè

#Mercè14. Amb motiu de la Festa Major de la Mercè 2014, algunes estacions romandran temporalment fora de servei degut als diferents actes que es celebren arreu de la ciutat.

Itinerari Brossià "B de bicicleta"

Itinerari Brossià "B de bicicleta"

Itineraris. La ruta literària que us presentem és una de les propostes que oferim per tal de poder resseguir la petjada del poeta a Barcelona i de descobrir l´especial mirada amb què analitzava el món.

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

Ciclisme. El I Open Handbike Barcelona ha servit per conèixer de primera mà una modalitat esportiva que apropa el ciclisme a les persones amb discapacitat.

El handbike, una altra manera d'anar en bicicleta

The Brompton Weekend 2014

#BromptonBCN. El proper 14 de setembre se celebrarà el Campionat Nacional de Brompton, al Fòrum de Barcelona. Aquest campionat estarà inclòs en la primera edició del The Brompton Weekend, un cap de setmana (de 12 al 14 de setembre) ple d'activitats per als usuaris de la bicicleta Brompton.

La Guàrdia Urbana cedeix a dues Fundacions més de 100 bicicletes comissades

Solidaritat. Un cop transcorreguts els terminis per reclamar els vehicles, es cedeixen a entitats sense afany de lucre.

Benvinguda bicicleta!

#TIC. Dos joves barcelonins han creat un web que recull una cinquantena de locals que permeten als ciclistes guardar les bicicletes. Fixed Lover preveu triplicar l'oferta en un any, ja que han rebut sol·licituds per exportar la iniciativa a ciutats com Madrid, Liverpool o Mallorca.

Benvinguda bicicleta!

Arriba el Bicing elèctric

#Bikesharing. El Bicing incorporarà 300 bicicletes elèctriques a partir del desembre. Costarà 15 euros anuals addicionals i les estacions s'ubicaran en aparcaments de B:SM.

Arriba el Bicing elèctric

Mai és tard per aprendre a anar en bicicleta

Mai és tard per aprendre a anar en bicicleta

Formació. Deu dones, d'entre 40 i 70 anys, participen en un curs setmanal per aprendre a anar en bicicleta. L'organitza Biciclot dins la Setmana de la Bicicleta.

Vídeo 'Curs bicicleta adults'

Vídeos - Bicicleta

Arriba el Bicing elèctric

El Bicing incorporarà 300 bicicletes elèctriques a partir del desembre. Costarà 14 euros anuals addicionals i les estacions s'ubicaran en aparcaments de B:SM.

Saps per on has de circular amb la bici?

La Guàrdia Urbana ha dut a terme una campanya informativa a la rambla de Catalunya, un dels espais on no es pot circular amb bicicleta per la vorera perquè existeixen dos laterals de circulació.

Debat: "La bicicleta a Barcelona"

Resum de les intervencions més destacades del debat "La bicicleta a Barcelona" del Foment de les Arts Decoratives i el Disseny - FAD

"DO THE RIGHT MIX" Triem la millor combinació per moure'ns

Si combinem bé cotxe, transport públic, bicicleta i passejos a peu, de seguida notarem els avantatges. Amb una bona combinació, les ciutats seran llocs més agradables, amb menys embussos, menys contaminació i menys emissions d'efecte hivernacle. Si triem bé ens sentirem millor i el planeta també.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari