Mobilitat

Mobilitat i TransportsBicicleta

Sortida cultural 'El Delta del Llobregat en bicicleta'

Sortida cultural 'El Delta del Llobregat en bicicleta'

Rutes. Coneixeu el Delta? És un lloc sorprenent i ideal per anar amb bicicleta. El Centre cívic Riera Blanca us proposa conèixer aquest espai natural, i descobrir les anècdotes més sorprenents.

Llum verda a la connexió dels carrils bicicleta de Sabino d'Arana amb l'Avinguda Diagonal

Llum verda a la connexió dels carrils bicicleta de Sabino d'Arana amb l'Avinguda Diagonal

Infraestructures. Ja s'han realitzat les tasques necessàries per enllaçar el carril bici bidireccional existent al costat Besòs del carrer de Sabino d'Arana i el carril bici existent a la terciana del costat muntanya de l'Avinguda Diagonal.

Les bicicletes que la Guàrdia Urbana va cedir arriben a l'Índia

Solidaritat. Les bicis van ser cedides per la Guàrdia Urbana el passat mes de juliol a fundacions solidàries.

El carril bici de la Diagonal comptarà amb separadors

Infraestructures. L'Ajuntament instal·larà separadors físics al carril bici de l'Avinguda Diagonal, segons s'ha aprovat aquest dijous per unanimitat a la Comissió de Seguretat i Mobilitat.

Nou carril bici a la Plaça de les Glòries

Nou carril bici a la Plaça de les Glòries

Infraestructures. El nou carril bici provisional transcorre entre new jerseis i connecta la Gran Via de les Corts Catalanes a banda i banda de la plaça de les Glòries.

Bicibarris 2014

Rutes. La ciutat feta de cops de gent, a cops de bici! Aquest és el lema que vertebra la campanya d'aquest 2014 i que proposa, amb la bicicleta com a pretext, fer una marxa per la ciutat que signifiqui una autèntica redescoberta.

S'inicien les obres per la connexió de carrils bici a la rotonda de Marina-Almogàvers-Meridiana

Infraestructures. La connexió es farà pel centre de la rotonda en un únic sentit de circulació, resolent la discontinuïtat dels carrils bici i millorant la seguretat dels desplaçaments en aquest punt.

Barcelona incorpora 4 aparca-bicis singulars en forma de cotxe per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

Barcelona incorpora 4 aparca-bicis singulars en forma de cotxe per conscienciar sobre la mobilitat sostenible

#Mobilitat2014. Aquesta setmana l'Ajuntament de Barcelona instal.la a la ciutat 4 aparca-bicis singulars. Es tracta de quatre infraestructures d'aparcament en forma de cotxe que ocupen una plaça d'estacionament de vehicle. En cada un d'aquests elements s'hi poden aparcar fins a 10 bicicletes.

Vídeos - Bicicleta

Arriba el Bicing elèctric

El Bicing incorporarà 300 bicicletes elèctriques a partir del desembre. Costarà 14 euros anuals addicionals i les estacions s'ubicaran en aparcaments de B:SM.

Saps per on has de circular amb la bici?

La Guàrdia Urbana ha dut a terme una campanya informativa a la rambla de Catalunya, un dels espais on no es pot circular amb bicicleta per la vorera perquè existeixen dos laterals de circulació.

Debat: "La bicicleta a Barcelona"

Resum de les intervencions més destacades del debat "La bicicleta a Barcelona" del Foment de les Arts Decoratives i el Disseny - FAD

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari