Mobilitat

Mobilitat i TransportsMobilitat

S'inicia una prova pilot per promoure el cotxe compartit al campus Diagonal

Sostenibilitat. L'Ajuntament de Barcelona ha signat un acord de col·laboració amb la Universitat de Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat de Barcelona (UB) per promoure que els estudiants que es desplacen en cotxe al campus Diagonal comparteixin vehicle.

La Guàrdia Urbana ha rebut formació teórica i pràctica a l'ONCE

Formació. Els membres del Cos han assistit a 7 sessions de formació de 3 hores cadascuna des del mes de novembre de 2013 fins noviembre de 2014.

Aquesta formació ha estat básica per conèixer de prop el comportament de les persones amb discapacitat visual i el tracte que necessiten a la via pública.

Cent noves places d'urbans i seixanta de bombers

Cent noves places d'urbans i seixanta de bombers

Seguretat. La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Barcelona del 30 de desembre ha aprovat l'oferta pública d'ocupació parcial per a l'exercici 2015.

S'instal·len radars pedagògics per conscienciar en zones de risc viari

S'instal·len radars pedagògics per conscienciar en zones de risc viari

#Seguretatviària. L'objectiu d'aquests aparells és fer que els conductors prenguin consciencia de la velocitat a la qual estan circulant, sobretot en espais sensibles pel risc viari com els camins escolars, els passos de vianants o els carrers de velocitat 30.

La Guàrdia Urbana incorpora 45 nous vehicles a la seva flota

Seguretat. Els nous vehicles logotipats estan completament informatitzats per agilitzar les tasques dels agents al carrer i facilitar les comunicacions amb la Sala Conjunta de Comandament.

Declaració Institucional per millorar la seguretat viària a la ciutat

#Seguretatviària. L'Ajuntament de Barcelona ha aprovat al Plenari d'avui la Declaració Institucional per millorar la seguretat viària a la ciutat, impulsada pel Govern Municipal i que ha comptat amb l'aprovació de tots els grups polítics.

Barcelona posa al dia la senyalització

Senyalètica. Els nous panells incorporen informació més clara per millorar la mobilitat i la seguretat al volant. En total s'indicaran 166 punts seleccionats en funció del seu interès i la seva importància. Cada suport inclou un màxim de sis missatges.

Barcelona posa al dia la senyalització

Prova pilot pel control de les zones de càrrega i descàrrega

Mobilitat. El control es farà mitjançant l'aplicació AreaDUM a través de mòbils Smartphone

L'Ajuntament de Barcelona millora la senyalització informativa de les primeres 156 cruïlles de la ciutat

Infraestructures. L'Ajuntament de Barcelona ha actualitzat el Pla Director de Senyalització Informativa de la ciutat per incrementar la seguretat a les vies i la fluïdessa dels desplaçaments.

21è Fòrum Barcelona de Seguretat Viària

21è Fòrum Barcelona de Seguretat Viària

#Seguretatviària. Sota el títol " Motos i valoració del risc" el Fòrum d'aquest any aborda la problemàtica d'aquest mode de transport a través de tres taules que compten amb ponents de gran rellevància i experiència en el tema.

Vídeos

"DO THE RIGHT MIX" Triem la millor combinació per moure'ns

Si combinem bé cotxe, transport públic, bicicleta i passejos a peu, de seguida notarem els avantatges. Amb una bona combinació, les ciutats seran llocs més agradables, amb menys embussos, menys contaminació i menys emissions d'efecte hivernacle. Si triem bé ens sentirem millor i el planeta també.

Vídeo 'Gestió 26 aparcaments'

L'Ajuntament de Barcelona crearà un operador únic per gestionar 26 aparcaments públics del centre de la ciutat, amb un total d'11.643 places. A aquest efecte, a través d'un concurs de procediment obert s'adjudicarà la gestió de Barcelona d'Aparcaments Municipals (BAMSA) en règim de concessió per 25 anys.

Vídeo 'Nous vehicles GUB i Bombers'

Vídeo 'Nous vehicles GUB i Bombers'

Mobilitat

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari