Mobilitat

Mobilitat i TransportsMobilitat

Renovació de la flota de Guàrdia Urbana de Barcelona

El Govern Municipal està duent a terme una renovació de la flota per tal que els agents comptin amb els equipaments necessaris per dur a terme la millor atenció possible als barcelonins i als qui visiten la ciutat.

Entra en funcionament l'Àrea Verda del barri de la Marina de Port

Entra en funcionament l'Àrea Verda del barri de la Marina de Port

#ÀreaVerda. El veïnat de Sant Cristòfol, situat a tocar del municipi veí de L'Hospitalet de Llobregat i molt proper a la Fira Gran Via, disposa d'una nova zona d'ÀREA verda d'aparcament preferent per als residents amb 691 places.

Barcelona aprofita l'estiu per accelerar grans obres

Mobilitat. Les obres d'estiu permetran avançar les obres iniciades dels eixos viaris de l'avinguda Diagonal i del Paral·lel, el carrer de Balmes, el passeig de Sant Joan i plaça de les Glòries. El punt més conflictiu serà la cruïlla entre el carrer de Balmes i l'avinguda de Diagonal al confluir-hi durant uns dies d'agost dues actuacions.

Aprovat inicialment el Pla de Mobilitat Urbana (PMU) 2013-2018

Aprovat inicialment el Pla de Mobilitat Urbana (PMU) 2013-2018

#MobilitatBCN. Amb aquesta aprovació s'obre un termini de 45 dies d'exposició pública perquè la ciutadania pugui fer les seves aportacions al pla de mobilitat de la ciutat.

La reforma del Passeig de Gràcia estarà enllestida per la campanya de Nadal

#ObresBCN. Les obres de remodelació del passeig de Gràcia avancen al ritme previst. Ja s'ha finalitzat el tram superior, el més proper a l'Avinguda Diagonal. El canvi més evident pel ciutadà és que s'ha convertit en plataforma única els dos laterals del passeig, on ja està habilitat un vial de serveis.

Modificacions en el trànsit pel canvi de fase de les obres de Glòries

#ObresBCN. El proper diumenge 15 de juny tindrà lloc el canvi de fase en les obres de desconstrucció de l'estructura costat muntanya de la Plaça de les Glòries

Barcelona per la Seguretat Viària

Barcelona per la Seguretat Viària

#Seguretatviària. El Pla de Seguretat Viària de Barcelona 2013-2018 té com a objectius reduir un 30% el nombre de víctimes mortals (en coherència amb l'objectiu de la Unió Europea de disminuir un 50% el 2020 en relació amb el 2010) i reduir, també, un 20% el nombre de ferits greus.

Barcelona, preparada per a l'estiu

Barcelona, preparada per a l'estiu

Prevenció. L'Ajuntament posa en marxa l'Operació Estiu, que incrementa la vigilància i reforça el servei de neteja a les platges i a tots els districtes. Es posarà especial atenció en el control de la venda ambulant i en el patrullatge als espais de major concurrència.

Barcelona: preparada per a l'estiu

Comencen les obres de reforma de la Diagonal

#ObresBCN. Es faran entre la plaça de Francesc Macià i el passeig de Gràcia. Les obres comencen dilluns i aquest cap de setmana es fan els treball previs.

Vídeo: 'Recreació virtual del procés d'execució de les diferents fases de la reforma de l'avinguda Diagonal'

La Guàrdia Urbana celebra conjuntament amb les escoles i instituts de Barcelona la 15a Jornada Interactiva d'Educació Viària.

Educació viària. El divendres 30 de maig es celebra al CaixaForum la 15a Jornada Interactiva d'Educació Viària a "L'espai dels joves" i el dijous 5 de juny "L'espai dels infants" al Parc del Fòrum.

Vídeos

"DO THE RIGHT MIX" Triem la millor combinació per moure'ns

Si combinem bé cotxe, transport públic, bicicleta i passejos a peu, de seguida notarem els avantatges. Amb una bona combinació, les ciutats seran llocs més agradables, amb menys embussos, menys contaminació i menys emissions d'efecte hivernacle. Si triem bé ens sentirem millor i el planeta també.

Vídeo 'Gestió 26 aparcaments'

L'Ajuntament de Barcelona crearà un operador únic per gestionar 26 aparcaments públics del centre de la ciutat, amb un total d'11.643 places. A aquest efecte, a través d'un concurs de procediment obert s'adjudicarà la gestió de Barcelona d'Aparcaments Municipals (BAMSA) en règim de concessió per 25 anys.

Vídeo 'Nous vehicles GUB i Bombers'

Vídeo 'Nous vehicles GUB i Bombers'

Mobilitat

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari