Mobilitat

Mobilitat i TransportsMobilitat

21è Fòrum Barcelona de Seguretat Viària

21è Fòrum Barcelona de Seguretat Viària

#Seguretatviària. Sota el títol " Motos i valoració del risc" el Fòrum d'aquest any aborda la problemàtica d'aquest mode de transport a través de tres taules que compten amb ponents de gran rellevància i experiència en el tema.

El primer semestre de 2015 començarà la construcció dels túnels soterrats de Les Glòries

Infraestructures. Es començaran a construir durant el primer semestre de l'any que ve i serviran per canalitzar en trànsit d'entrada i sortida de la ciutat, uns 90.000 cotxes al dia, per sota la plaça i que tindran una longitud total de 957 metres.

Timelapse del procés de deconstrucció de l'anella de Les Glòries

La Guàrdia Urbana imputa un delicte de seguretat viària a un motorista que quadruplicava la taxa d'alcoholèmia

#Seguretatviària. Prèviament el motorista havia perdut el control del vehicle al carrer Aragó i havia caigut a terra colpejant tres turismes, dues motocicletes, un ciclomotor (tots estacionats), i un contenidor. En una primera prova el conductor va donar 1,09 mg/l i a la segona prova va donar 1,04 mg/l

L'Ajuntament aprova el projecte de connectivitat a la Platja de la Mar Bella

#MobilitatBCN. La reforma urbanística ordenarà els itineraris dels vianants i ciclistes per millorar-ne la convivència i convertirà els carrers Bac de Roda i Bilbao en portes de la Platja de la Mar Bella.

Superilles a l'Eixample per guanyar espai públic

Superilles a l'Eixample per guanyar espai públic

Sostenibilitat. L'Ajuntament tira endavant el projecte de les superilles que té com a objectiu l'aprofitament de l'espai públic del barri pels veïns.

Superilles a l'Eixample

Acord per desencallar l'ampliació de la Ronda del Litoral a la zona del Morrot

Infraestructures. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias i la Ministra de Foment, Ana Pastor, han acordat avançar en la transformació del front litoral a la zona del Morrot.

'Les inversions del Ministeri de Foment a Barcelona'

Concurs de dibuix infantil sobre mobilitat i seguretat viària

Infants. Els establiments agremiats al Gremi del Motor convoquen un concurs de dibuix sobre mobilitat segura i el món del motor, per donar a conèixer el món de l'automòbil i la motocicleta al públic infantil, conscienciant-los dels aspectes relacionats amb la mobilitat i la seguretat.

Concurs de dibuix infantil sobre mobilitat i seguretat viària

L'àrea verda de Sant Martí s'amplia amb 287 noves places preferents

L'àrea verda de Sant Martí s'amplia amb 287 noves places preferents

Aparcament. Durant la primera setmana d'octubre es van col·locar els nous parquímetres, i els residents han rebut les targetes que els acrediten perquè el dia 13 d'octubre ja puguin utilitzar la nova àrea.

L'Ajuntament de Barcelona convoca la 9èna edició del Premi 25 de novembre

Igualtat i Seguretat. Es commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones.

Aquest premi té com a finalitat fer la ciutat lliure de violència masclista.

S'inicien les obres de reurbanització de la plaça Sanllehy

#ObresBCN. L'obra té com a objectius principals restaurar i millorar la mobilitat de vianants i vehicles i recuperar al màxim possible l'espai públic de la plaça. Els treballs tenen un termini d'execució de nou mesos.

Vídeos

"DO THE RIGHT MIX" Triem la millor combinació per moure'ns

Si combinem bé cotxe, transport públic, bicicleta i passejos a peu, de seguida notarem els avantatges. Amb una bona combinació, les ciutats seran llocs més agradables, amb menys embussos, menys contaminació i menys emissions d'efecte hivernacle. Si triem bé ens sentirem millor i el planeta també.

Vídeo 'Gestió 26 aparcaments'

L'Ajuntament de Barcelona crearà un operador únic per gestionar 26 aparcaments públics del centre de la ciutat, amb un total d'11.643 places. A aquest efecte, a través d'un concurs de procediment obert s'adjudicarà la gestió de Barcelona d'Aparcaments Municipals (BAMSA) en règim de concessió per 25 anys.

Vídeo 'Nous vehicles GUB i Bombers'

Vídeo 'Nous vehicles GUB i Bombers'

Mobilitat

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari