Mobil
Serveis Mòbils

Imatge introducció

En aquest web trobareu informació de tots els serveis que l'Ajuntament posa al vostre abast per utilitzar-los des dels vostres dispositius mòbils. N'hi ha de quatre tipus:

- Aplicacions mòbils que podreu baixar des dels Markets segons la plataforma: iPhone, Android, Windows Phone i Blackberry.

- Aplicacions web adaptades específicament per a dispositius mòbils i a les quals podreu accedir des del navegador del mòbil.

- Serveis SMS que podreu utilitzar enviant un SMS al número 217010.

- Alertes SMS que se us enviaran gratuïtament en funció del servei al qual us hagueu subscrit.

També se us anirà informant de les novetats i de les notícies més destacades relacionades amb la mobilitat.

Vídeos

mobileID: Identitat Digital Mòbil

El sistema mobileID permet a la ciutadania identificar-se remotament de manera segura a través d'una identitat digital que es troba al seu telèfon mòbil. Es basa en un registre d'identitats digitals mòbils que permet associar un número de telèfon mòbil a cada ciutadà que vulgui disposar d'aquesta nova modalitat d'acreditació digital.

Notícies

Les rutes de les Corts, al mòbil

Les rutes de les Corts, al mòbil

Ja està disponible l'aplicació "Les rutes de les Corts". Ofereix 5 recorreguts pel districte amb l'objectiu de revalorar i donar a conèixer el patrimoni de les Corts, tant als turistes com al veïnat.

Aplicacions mòbils per apropar la gestió municipal a la ciutadania

Aplicacions mòbils per apropar la gestió municipal a la ciutadania

Trenta programadors informàtics han participat a la hackató Apps4transparency, una marató de 8 hores on els experts han desenvolupat prototips d'aplicacions mòbils per afavorir l'accés a la informació sobre la gestió municipal.

Altres notícies

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari