Mobil
Serveis Mòbils

Imatge introducció

En aquest web trobareu informació de tots els serveis que l'Ajuntament posa al vostre abast per utilitzar-los des dels vostres dispositius mòbils. N'hi ha de quatre tipus:

- Aplicacions mòbils que podreu baixar des dels Markets segons la plataforma: iPhone, Android, Windows Phone i Blackberry.

- Aplicacions web adaptades específicament per a dispositius mòbils i a les quals podreu accedir des del navegador del mòbil.

- Serveis SMS que podreu utilitzar enviant un SMS al número 217010.

- Alertes SMS que se us enviaran gratuïtament en funció del servei al qual us hagueu subscrit.

També se us anirà informant de les novetats i de les notícies més destacades relacionades amb la mobilitat.

Vídeos

mobileID: Identitat Digital Mòbil

El sistema mobileID permet a la ciutadania identificar-se remotament de manera segura a través d'una identitat digital que es troba al seu telèfon mòbil. Es basa en un registre d'identitats digitals mòbils que permet associar un número de telèfon mòbil a cada ciutadà que vulgui disposar d'aquesta nova modalitat d'acreditació digital.

Notícies

Aplicacions mòbils per apropar la gestió municipal a la ciutadania

Aplicacions mòbils per apropar la gestió municipal a la ciutadania

Trenta programadors informàtics han participat a la hackató Apps4transparency, una marató de 8 hores on els experts han desenvolupat prototips d'aplicacions mòbils per afavorir l'accés a la informació sobre la gestió municipal.

L'areaDUM es desplega a tota Barcelona

L'areaDUM es desplega a tota Barcelona

Després de l'èxit de la prova pilot feta al Passeig de Gràcia, es desplega a tota la ciutat la nova regulació de les àrees de Distribució Urbana de Mercaderies (DUM), que correspon a les zones de càrrega i descàrrega.

Altres notícies

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari