Mercats
Mercat de Santa Caterina

Publicat el 17/06/2010

Convertit en nova icona de la ciutat arran del projecte de remodelació d'Enric Miralles, el mercat de Santa Caterina va ser el primer cobert de la ciutat i porta el seu nom per l'antic convent dominicà que abans s'alçava al mateix lloc.

Oferta comercial

Per veure l'oferta comercial: www.mercatsantacaterina.com

Serveis addicionals

  • Aparcament gratuït amb tiquet de compra
  • Compra on-line
  • Servei a domicili
  • Wi-Fi
  • Punt d'informació
  • Consigna

Altres: Autoservei Caprabo-Eroski

Restaurant Cuines de Santa Caterina

Dades de l'equipament

Mercat de Santa Caterina

Av Francesc Cambó, 16

Ciutat Vella

Telèfon 933195740

Mostra plànol

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:5 anys de la remodelació de Santa Caterina

Notícies relacionades

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari