Mercats
Més mercats amb web

Publicat el 15/02/2011

Dos mercats s'estrenen aquest començament del 2011 amb un web nou: La Vall d'Hebron i Sant Andreu.

Ja es poden visitar virtualment els webs dels mercats de La Vall d'Hebron i de Sant Andreu. Un servei més que els equipaments donen als seus clients, amb informacions útils i dades pràctiques.

L'espai virtual del mercat de La Vall d'Hebron

La Vall d'Hebron s'estrena a internet amb un web molt similar al que ja té el mercat de L'Abaceria on a part dels serveis habituals d'informació es poden trobar també dades pràctiques sobre productes; trucs i consells gastronòmics per cuinar, netejar i conservar; receptes de cuina; i els aliments dividits en setze categories i amb fitxes de cadascun d'ells. Com a dada curiosa inclou també un diccionari per conèixer en onze idiomes els principals aliments.

El web nou de Sant Andreu

També el mercat de Sant Andreu ha posat en marxa un web nou on l'usuari pot trobar la relació de totes les parades, el productes que ofereixen així com els serveis de cadascuna d'elles, agrupades per sectors. El web posa a disposició del client el nom de la parada i el telèfon i mail per si el comprador vol contactar amb els comerciants.

Un plànol dels diferents establiments del mercat i la seva ubicació, i informació sobre el servei de pàrquing així com una galeria fotogràfica amb un mosaic d'imatges de detalls de l'equipament i del barri de Mercadal completen l'oferta.

Cada vegada som més

Amb aquest dos nous webs sumen setze els equipaments municipals que tenen presència ja a internet amb un espai propi, els han precedit: Abaceria, Bon Pastor, Boqueria, Barceloneta, Concepció, Les Corts, Felip II, Galvany, Lesseps, Ninot, Santa Caterina, Sarrià, Tres Torres i Encants-Fira de Bellcaire.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari