MediAmbient
Energia i qualitat ambiental

La qualitat de l'aire i l'eficiència energètica són àmbits que determinen també l'espai públic. Barcelona vol contribuir a la lluita contra el canvi climàtic millorant l'eficiència energètica i reduir la dependència dels combustibles fòssils, així com les emissions de gasos d'efecte hivernacle. És per això que la ciutat impulsa l'estalvi d'energia i l'eficiència energètica, promou les energies renovables i fomenta la millora de la qualitat ambiental de l'entorn urbà, incidint en àmbits com el soroll, l'enllumenat o la qualitat de l'aire.

Gestor Ordenança Solar

Banner Ordenanca

El gestor Integral de l' Ordenança Solar de Barcelona (GIOS) pretén ser una eina on-line útil i pràctica adreçada als professionals del sector, per ajudar-los a realitzar el desenvolupament de projectes d'instal·lacions d'energia solar tèrmica i fotovoltaica, i que simplifica les tramitacions per a l'obtenció de les corresponents llicències municipals.

Agenda d'Energia

Mapa de soroll a Barcelona

Consulta al mapa de soroll els nivells sonors per trams concrets de carrer segons franges horàries.

Energia, indústria i competitivitat

Del 30 de juny al 4 de juliol, l'Auditori de la Seu Gas Natural Fenosa de Barcelona acull el curs sobre 'Energia, indústria i competitivitat'. Inscriu-te!

Mostra de projectes per combatre la pobresa energètica

El proper 3 de juliol des de La Fàbrica del Sol es proposa una activitat per donar a conèixer iniciatives que treballen per pal·liar-la. No t'ho perdis!

Eficiència energètica en edificis hotelers i comunitats de propietaris

Barcelona Activa organitza, el 25 de juny, una jornada de divulgació per incrementar l'eficiència energètica en edificis hotelers i comunitats de propietaris. Adreçada a hotelers, administradors de finques i consultors/certificadors d'Eficiència Energètica. Inscriu-te!

Agenda d'Energia

Notícies d'Energia

El Pla Silenci es consolida per respectar la convivència

Durant aquesta campanya d'estiu, 16 promotors ambientals vetllaran per minimitzar el soroll de l'oci nocturn.

Vídeo "Pla silenci 2014"

Vine, Participa i Reflexiona per construir un futur més sostenible!

La Fàbrica del Sol duu a terme, de maig a juliol de 2014, un procés obert de reflexió i debat amb l'objectiu de replantejar com ha de ser la rehabilitació del seu edifici.

Barcelona celebra la Setmana Europea de l'Energia

Del 25 de juny al 4 de juliol és la Setmana Europea de l'Energia. Per això, a Barcelona, com a tot Europa, tenen lloc diverses activitats relacionades amb aquest tema

Activitats entorn a l'estalvi energètic i l'autosuficiència energètica per la Setmana Europea de l'Energia

Visites a instal·lacions d'energies renovables, tallers per a totes les edats i altres activitats us esperen del 25 de juny al 4 de juliol. Consulteu el programa per no perdre'n detall!

Notícies d'Energia

Vídeos

Pisos sostenibles a la Clota

Webs destacades

  • Consell de Ciutat

  • tramits on line

    Guanya temps. estalvia't desplaçaments

  • Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona

  • Fundació Jaume Bofill

  • Moure's en bicicleta

  • Camí escolar

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari