MediAmbient
Obert el període d'inscripcions per al XIII Congrés Internacional de Ciutats Educadores

Publicat el 15/01/2014 a les 19:11 h. - Jaume Recasens -

Tindrà lloc al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona, del 13 al 16 de novembre d'enguany, sota el lema "Una ciutat educadora és una ciutat que inclou". Totes les persones que hi vulguin assistir es poden inscriure a partir d'aquest dimecres al web www.bcn.cat/iaec2014.

S'organitza cada dos anys i l'acull una de les ciutats membres de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) i enguany es preveu que hi participin entre 1.000 i 1.500 persones.

Les ciutats membres de l'AICE interessades en explicar algun projecte concret poden presentar les seves experiències fins al proper 30 de març.

Les experiències seleccionades es presentaran en el si del congrés i la resta s'inclouran en la documentació que es lliurarà a tots els participants.

Estaran relacionades amb els tres eixos del Congrés: Creativitat (la ciutat com a espai d'innovació i creativitat), Participació i compromís ciutadà (la ciutat com a espai de convivència, diàleg i relació) i Inclusió com a dret (la ciutat com a promotora de benestar i oportunitats vitals).

Durant els tres dies del congrés, hi haurà representants de més de 446 ciutats de 36 països agrupades en el marc de l'AICE, entitat que celebra el seu 20è aniversari.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari