MediAmbient
Avís: Trasllat de dos punts verds mòbils a Les Corts: Plaça de la Concòrdia i avinguda Madrid amb Carles III

Publicat el 24/04/2013

A partir del divendres 26 d'abril dos punts verds mòbils del districte de Les Corts canvien d'ubicació. T'informem dels nous emplaçaments i dels equipaments alternatius de punt verd de barri més propers.

A partir del divendres 26 d'abril el punt verd mòbil que s'instal·lava dissabtes de 16 a 19:30h a la plaça de la Concòrdia es trasllada a la cruïlla de l'Av. Josep Tarradellas amb Gelabert, mantenint el mateix horari. Les ubicacions de punt verd mòbil més propers a plaça de la Concòria que resten en funcionament són el punt verd mòbil del carrer de Déu i Mata amb Numància, davant de la plaça de Can Rosés, que està en servei dimarts de 16:00 a 19:30h; així com la parada de punt verd móvil ubicada davant del Mercat de les Corts (Travessera de les Corts 229), en servei dijous de 8:30 a 14h. Els usuaris d'aquesta zona també teniu a la vostra disposició el Punt Verd de Barri de les Corts ubicat al carrer de Nicaragua amb carrer de Marquès de Sentmenat. L'horari d'aquest Punt Verd de Barri és de dilluns a dissabtes de 8:30 a 14h i de 16 a 19:30h. Diumenges i festius roman tancat.


D'altra banda, el punt verd mòbil que s'ubicava els divendres de 16:00 a 19:30h a l'avinguda de Madrid amb Gran Via de Carles III, es trasllada a una nova ubicació al passeig Manuel Girona amb carrer de Pedro i Pons, mantenint el mateix horari de servei. Les parades del punt verd mòbil més properes a l'avinguda de Madrid amb Gran Via Carles III són la parada del carrer de Joan Güell 30, en servei els dimecres de 16:00 a 19:30h. Els usuaris d'aquesta zona també disposeu del Punt Verd de Barri Bacardí, ubicat als Jardins de Bacardí, en la cruïlla entre Comandant Benitez i Travessera de les Corts. Aquest canvi es durà a terme també a partir del divenders 26 d'abril.


Els Punts Verds de Barri són instal·lacions ambientals de proximitat, situades en els barris de la ciutat, destinades a la recollida de residus de menys volum. Són equipamentsi que afavoreixen la cultura del reciclatge. D'altra banda, els Punt Verds Mòbils són instal·lacions itinerants integrats per una flota de camions amb més de 90 parades en diferents punts de la ciutat, perquè triïs la que et quedi més a prop.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari