MediAmbient
II Congrés Nacional d'Enginyeria Municipal

Publicat el 06/10/2014

Els dies 27 i 28 d'octubre se celebra la segona edició del congrés, que vol donar a conèixer una sèrie de dades que facilitin no només la informació, sinó un contingut real sobre l'Enginyeria Municipal i la labor dels Tècnics Municipals davant les necessitats dels ciutadans.

El Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Catalunya organitza els dies 27 i 28 d'octubre el II Congrés Nacional d'Enginyeria Municipal.

El congrés està adreçat a tots els tècnics municipals i als professionals de l'enginyeria que desenvolupen la seva activitat en l'àmbit local, als gestors municipals, a les empreses que treballen en la prestació de serveis municipals, als representants polítics de les administracions locals i a tots aquells interessats en la millora de l'eficiència en la gestió municipal a través de l'enginyeria, amb l'objectiu fonamental de millorar la qualitat de vida dels ciutadans, fent-ho compatible amb el desenvolupament del municipi sota una perspectiva de sostenibilitat i eficàcia.

En aquesta segona edició, que tindrà lloc a les Drassanes Reials de Barcelona, els temes centrals seran la ciutat sostenible, la mobilitat i transport urbà, els serveis urbans, la resiliència urbana, i les noves tecnologies per a l'enginyeria municipal. Podeu consultar el programa en aquest enllaç.

El congrés vol donar a conèixer, des de la perspectiva de les seves ponències, conferencies i debats, una sèrie de dades que facilitin no només la informació, sinó un contingut real sobre l'Enginyeria Municipal i la labor dels Tècnics Municipals davant les necessitats dels ciutadans.

Us podeu inscriure al II Congrés Nacional d'Enginyeria Municipal a través d'aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari