MediAmbient
Nova edició del 'Renova la teva roba'

Publicat el 14/04/2014

Del 6 al 30 de maig, porta la teva roba al punt d'intercanvi que millor et vagi. Ajudaràs a fer de Barcelona una ciutat més activa i responsable, no t'ho perdis!

Els intercanvis ens permeten reutilitzar, compartir i consumir de forma responsable. El que per a tu pot ser un residu, per a altres persones pot ser una oportunitat. Per això, coincidint amb l'inici de la primavera et convidem a renovar la teva roba i a revolucionar el teu consum!

"Renova la teva roba" és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus promoguda per entitats, associacions i equipaments municipals de la ciutat amb el suport de l'Ajuntament.

Si vols fer-te una idea de què és "Renova la teva roba", fes un cop d'ull a aquest vídeo de l'edició 2013.

Què has de saber?

Del 6 al 30 de maig, porta la teva roba al punt d'intercanvi que millor et vagi, n'hi ha per tot Barcelona. Allà te la canviarem per "renoves" que després podràs intercanviar de nou per la roba que t'agradi més en qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i els d'intercanvi de cada punt, hi ha molt per a triar! No t'ho perdis!

Consulta el teu punt d'intercanvi més proper en el document adjunt.

Sistema d'intercanvi: els "renoves"

· Complements i samarretes: equivalen a 1 renova
· Pantalons, camises, faldilles, vestits, jerseis i jaquetetes: equivalen a 2 renoves
· Roba de vestir, jaquetes grans, conjunts, vestits jaqueta...: equivalen a 3 renoves

Recorda!

· La roba ha d'estar neta, sense forats ni taques. Tampoc pot estar trencada.
· Es podran portar com màxim 10 peces.
· Només s'acceptarà roba de vestir. No s'agafaran sabates ni roba interior ni de la llar.

I a més a més…

"Renova la teva roba" és una proposta de consum col·laboratiu i foment de la cultura de l'intercanvi.

Per saber-ne més:
· Als punts d'intercanvi trobaràs informació sobre iniciatives de consum col·laboratiu i intercanvi.
· Visita les pàgines web www.intercanvis.net i www.consumocolaborativo.org.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari