MediAmbient
Consulteu la Guia de Manteniment Integral d'Edificis!

Publicat el 25/09/2013

Aquesta nova guia forma part de les actuacions municipals en l'àmbit d'estalvi i l'ús eficient dels recursos energètics.

L'Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida han editat la guia Obrir document PDF Manteniment Integral dels Edificis d'Habitatges, una publicació que ofereix una guia pràctica i consells per a l'estalvi adreçada especialment a administradors de finques i propietaris per resoldre dubtes en relació al manteniment eficient i en termes d'eficiència energètica.

Aquesta nova guia forma part de les actuacions municipals en l'àmbit d'estalvi i l'ús eficient dels recursos energètics, que constitueixen com a element clau per reduir el consum potenciar un desenvolupament més sostenible i, alhora, promoure el sector de la rehabilitació com una estratègia més en el procés de recuperació econòmica de la ciutat.

La guia sorgeix de la necessitat detectada, pel Col·legi d'Administradors de Finques, d'apropar l'experiència de les empreses de serveis de manteniment a les comunitats de veïns, amb la implicació fonamental del col·lectiu de gestors de finques. Neix, per tant, amb el repte que els edificis esdevinguin més segurs, presentin una millor habitabilitat i siguin més sostenibles mitjançant l'adaptació dels sistemes de construcció i dels models i procediments de gestió.

La guia es va presentar oficialment el 19 d'abril de 2013, en el marc de la Fira del Manteniment i Rehabilitació d'Edificis i Comunitats de Propietaris.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari