MediAmbient
La Font Màgica s'atura un mes per fer-hi tasques de millores i manteniment

Publicat el 02/01/2015

Del 7 de gener al 26 de febrer la Font Màgica restarà sense espectacle a causa del manteniment anual habitual.

Les tasques anuals de manteniment permetran la neteja, revisió i manteniment preventiu de la Font Màgica i dels 44 llacs i de les 4 cascades de l'Eix Maria Cristina. Inclou actuacions, com ara la neteja i la desinfecció dels vasos o dels 600 vidres de l'interior de la Font Màgica.

Així, s'incorporaran millores per tal de dotar la font de sistemes automàtics de sensorització, sistemes per reduir l'impacte econòmic de despesa en el consum elèctric en benefici d'un òptim control preventiu d'aquesta instal·lació.

La Font Màgica de Montjuïc reprendrà el seu espectacle de música i color a partir del divendres 27 de febrer, amb coreografies programades tots els divendres i dissabtes de 19 a 21h fins al 30 de març.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari