MediAmbient
Els parcs, tancats durant l' episodi de fort vent Avui dimarts 9 de desembre.

Publicat el 09/12/2014

Els serveis de prevenció de la ciutat emeten les següents recomanacions per a la protecció davant les ventrades:

És important informar-se de les condicions meteorològiques previstes i atendre les indicacions que es donin pels mitjans de comunicació.

A casa:

Tancar i assegurar portes i finestres.

Baixar les persianes i recollir els tendals.

Retirar testos i objectes de finestres i balcons que puguin caure al carrer i provocar un accident, revisar els elements fixes (antenes, aparells d'aire condicionat, claraboies etc.).

Pensar en els vehicles que es tinguin aparcats al carrer (cotxes, motos), els hi poden caure arbres, mobiliari urbà etc. El vent pot tirar les motos.

A l'aire lliure:

Sortir al carrer només en cas de necessitat.

Si cal sortir al carrer es convenient allunyar-se de cornises, murs i arbres que es puguin desprendre i prendre precaucions davant d'edificacions en construcció (bastides, grues) o en mal estat.

Extremar les precaucions en la realització d'activitats al aire lliure (patis d'escoles, esports etc.) especialment les activitats de muntanya i/o en zones arbrades.

Més informació:

Què fer en cas de riscos d'origen natural.

Consells de protecció civil i prevenció. Bombers de Barcelona http://www.bcn.cat/bombers/ca/consells_natural.html

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari