MediAmbient
Conveni per a l'impuls de les Escoles + Sostenibles

Publicat el 04/06/2014

Medi Ambient i Serveis Urbans, a través del Departament d'Educació Ambiental, ha signat un conveni amb el Consorci d'Educació de Barcelona per impulsar l'educació ambiental per la sostenibilitat en els centres educatius de la ciutat mitjançant el programa Escoles + Sostenibles.

Medi Ambient i Serveis Urbans, a través del Departament d' Educació Ambiental ha signat un conveni amb el Consorci d'Educació de Barcelona per impulsar l'educació ambiental per la sostenibilitat en els centres educatius de la ciutat mitjançant el programa Escoles + Sostenibles. El conveni l'han signat Maria Jesús Mier i Albert, presidenta del Consorci i Joan Puigdollers, regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans.

El conveni signat dilluns 26 de maig a l'Escola Alexandre Galí preveu, entre d'altres, canals de comunicació i coordinació mutus, a fi i efecte de conèixer les tasques i treballs que desenvolupen ambdues institucions en el camp de la gestió i manteniment dels edificis escolars.

Medi Ambient i Serveis Urbans elaborarà un programa anual en el que es definiran els objectius del curs en l'àmbit de les activitats, projectes a realitzar per les escoles i previsió de la formació específica pel professorat. En base a aquest document, les parts elaboraran el programa anual conjunt de la seva col·laboració. El conveni preveu desenvolupauna metodologia per l'avaluació del programa i de la col·laboració entre les institucions, l'obertura d' espais per la recerca en el camp de l'educació ambiental per la sostenibilitat i la promoció de la incorporació dels centres de la ciutat en el programa Escoles + Sostenibles. El conveni constitueix una comissió, que es reunirà com a mínim un cop a l'any, i tindrà com objectiu fer el seguiment d'aquest conveni.

El conveni ha estat presidit per Maria Jesús Mier i Albert, Presidenta del Consorci d'Educació de Barcelona i Roman Llagostera, Gerent de Medi Ambient i Serveis Urbans de l'Ajuntament de Barcelona.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari