MediAmbient
Somorrostro o els barris oblidats

Publicat el 14/07/2014

El Centre de la Platja acull dijous 17 de juliol la inauguració de l'exposició 'Somorrostro, crònica visual d'un barri oblidat', amb una tertúlia al voltant de la vida en els barris de barraques. Podeu visitar la mostra fins el 7 de setembre.

Dijous 17 de juliol a les 18 hores té lloc al Centre de la Platja la inauguració de l'exposició "Somorrostro, crònica visual d'un barri oblidat", amb una tertúlia al voltant de la vida en els barris de barraques.

La tertúlia comptarà amb la participació de Mercè Tatjer (historiadora), José Montse i Agustí Mataró (antics residents del Somorrostro).

L'exposició "Somorrostro, crònica visual d'un barri oblidat" és una mostra de fotografies que Manel Gausa va fer l'any 1958 al Somorrostro. Podeu visitar-la fins el 7 de setembre.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari