MediAmbient
A l'estiu descobreix els itineraris 'Camins d'Aigua'

Publicat el 17/07/2013

Us animem a submergir-vos en l'experiència de descobrir el ric ventall de fonts ornamentals i públiques de Barcelona, tot seguint l'empremta de l'aigua per molts recons de la ciutat.

La ciutat de Barcelona té un ric ventall de fonts ornamentals i públiques amb un gran valor cultural, social, històric i natural. Us agradaria descobrir-les? Doncs podeu fer-ho endinsant-vos en els "Camins d'Aigua", una sèrie d'itineraris que us proposa el web Fonts de Barcelona, i on trobareu propostes per fer pel vostre compte, així com informació de rutes guiades que s'endinsen en llocs emblemàtics com el Parc de la Ciutadella, la Font Màgica de Montjuïc o el Parc del Laberint.

No perdeu l'oportunitat de conèixer els secrets de la ciutat a través de les seves fonts!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari