MediAmbient
Noves activitats al litoral de Barcelona

Publicat el 19/03/2014

Al Centre de la Platja podreu participar, entre els mesos de març i setembre, en les moltes activitats que s'ofereixen, tant activitats per a tothom com activitats per a grups. Consulteu-ne el programa!

El Centre de la Platja, l'espai d'informació i educació ambiental de les platges de Barcelona, ha iniciat la temporada de 2014 carregat de noves propostes i activitats.

Entre els mesos de març i setembre es podrà fer ús de la biblioplatja i la ludoplatja (préstec de material esportiu i de joc a la sorra, de llibres, còmics, diaris i revistes), visitar les exposicions del Centre i participar en les moltes activitats que s'ofereixen, tant Obrir document PDF activitats per a tothom com Obrir document PDF activitats per a grups.

Una de les novetats d'aquesta temporada és el taller de descoberta Descobrint els tresors de la Mediterrània, que dóna a conèixer la biodiversitat del nostre mar a través d'una visita guiada des de la platja del Somorrostro fins al Zoo, on per finalitzar l'activitat es pot gaudir de l'espectacle de dofins.


Per a més informació podeu trucar al 932 210 348 o escriure un correu electrònic a centreplatja@bcn.cat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari