MediAmbient
Barcelona, present a la 7a Conferència Europea de Ciutats i Pobles Sostenibles a Ginebra

Publicat el 16/04/2013

Es presentaran les línies bàsiques del Pla Estratègic del Verd i la Biodiversitat de Barcelona, així com alguns projectes que fomenten la biodiversitat local i la renaturalització de la ciutat.

El Regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Puigollers, participa a la 7a Conferència Europea de Ciutats i Pobles Sostenibles que té lloc al Centre Internacional de Conferències de Ginebra (CICG), Suïssa, del 17 al 19 d'abril. La cita està organitzada per diverses xarxes de ciutats en el marc de la Campanya Europea de Pobles i Ciutats Sostenibles, sota el lideratge de la xarxa ICLEI-Local Governments for Sustainability.

Joan Puigdollers té previst participar a la Sessió específica d'Alcaldes i líders polítics implicats en polítiques locals de medi ambient i sostenibilitat prevista pel dimecres 17 d'abril. En el marc de les ponències tècniques, es presentaran les línies bàsiques del Pla Estratègic del Verd i la Biodiversitat de Barcelona, així com alguns projectes que es duen a terme a Barcelona per fomentar la biodiversitat local i la renaturalització de la ciutat, en la sessió dedicada a les estratègies de gestió de la biodiversitat local en diverses ciutats europees.

Ginebra 2013 parteix de l'objectiu de fixar objectius ambientals, econòmics i socials comuns, incentivant i cercant la connexió entre els governs, la societat civil i les empreses a través de la política i l'acció. La cita arrenca a partir de les conclusions de l'anterior Conferència Europea de Ciutats i Pobles Sostenibles a Dunkerque 2010 i en els resultats de la Conferència de Nacions Unides sobre Desenvolupament Sostenible "Rio+20".

Les conferències anteriors han tingut lloc a Aalborg (Dinamarca, 1994 i 2004) , Lisboa (Portugal, 1996), Hannover (Alemanya, 2000) i Sevilla (Espanya, 2007) i han acollit a més de 1.000 participants cadascuna, comptant amb líders de governs locals de tot Europa, així com representants d'institucions, món acadèmic i ONGs.

Més informació a: www.sustainablegeneva2013.org

Informació complementària (Butlletí de la Diputació de Barcelona)

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari