MediAmbient
L'Ajuntament acabarà la urbanització de l'entorn del Parc Diagonal Mar

Publicat el 06/10/2014

La millora de la urbanització del Parc Diagonal Mar està previst que comenci a finals d'any, amb una durada de quatre mesos, i té un pressupost de 831.706€.

El regidor de Sant Martí, Eduard Freixedes, ha declarat: "Amb aquesta actuació podem dir que el Parc de Diagonal Mar queda totalment urbanitzat i alhora, amb la connexió entre el Passeig de Garcia Faria i el passeig de Taulat garantim més seguretat i accessibilitat pels vianants".

La proposta del projecte aprovat és donar continuïtat de criteris, de concepte, disseny i acabats amb els del Parc de Diagonal Mar ja construït. Es tracta d'urbanitzar una zona verda que combina paviments durs i zones de vegetació i que es podran utilitzar com a part del Parc existent.

A la zona de plaça, es col·locaran 9 bancs, igual que els que hi ha a la resta del Parc, i 18 fanals com a nou enllumenat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari