MediAmbient
Darrer taller de l'any del 'Fes de casa teva un jardí'

Publicat el 28/11/2013

Diumenge 1 de desembre el parc de Joan Miró acull l'últim taller del cicle, dedicat en aquest cas a "Els ornaments nadalencs. Reutilització de restes de poda".

En aquesta època de l'any una de les tasques més importants en jardineria és la poda i les restes que, amb una mica d'imaginació, es poden convertir en un guarniment molt original. Amb l'ajut de Flora Miserachs, jardinera i especialista en art floral, aprendreu a elaborar ornaments nadalencs per vestir de Nadal la vostra llar.

"Fes de casa teva un jardí" és un cicle de tallers de jardineria als parcs i jardins de la ciutat, adreçat a tota la família amb la pretensió d'apropar la jardineria domèstica, mitjançant el coneixement de tècniques jardineres elementals, fent compartir el gust per la natura, i descobrint els parcs, jardins i horts urbans de la ciutat per realitzar les activitats proposades.

En l'edició de 2013 el cicle s'ha adreçat a les pràctiques hortícoles i jardineres respectuoses amb l'entorn, així com a tractar l'estreta relació entre els jardins i els horts, o descobrir com poden compartir espai les plantes comestibles amb les ornamentals o els beneficis que aquestes pràctiques en faciliten, tant a casa com per al nostre entorn ciutadà.


Com inscriure's

Preinscripció: Cal comunicar la reserva de places, per telèfon, e-mail o personalment, al Centre de Formació del Laberint.

Inscripció: mitjançant l'ingrés del preu total del curs al compte de "La Caixa" nº 2100-0644-57-0200175152 o a la secretaria del Centre. Al full d'ingrés hi ha de constar el nom de la persona que s'hi inscriu i el codi del curs o el nom del taller.

Les inscripcions es tancaran el divendres abans a la seva realització a les 14 h. En cas de pluja que no permeti la realització dels tallers, es duran a terme en una altra data.

El preu dels tallers és de 5 euros per taller o 10 euros els tres tallers del trimestre. Aquest preu inclou el material necessari per fer el taller, excepte les eines de jardineria.

Ornaments nadalencs. Reutilització de restes de poda.
Data: 1 de desembre
Lloc: Parc de Joan Miró (c/ Tarragona, 74)
Places: 100
Horari: a les 11h i a les 12h
Durada: 45 minuts
Transport públic: Metro L3 Tarragona. Bus: 27, 109, 115 i V7

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari