MediAmbient
Aprèn com estalviar energia

Publicat el 19/03/2012

L' Institut per a la Diversificació d'Estalvi i Energia (IDAE) ha desenvolupat una plataforma virtual de cursos online "Aprèn com estalviar energia"

Aquesta plataforma té com a objectiu promoure l'estalvi energètic a casa, a l'oficina o en l'ús del automòbil. Es tracta d'impulsar la col·laboració activa i l'adquisició de bons hàbits mantenint el confort i la qualitat de vida de les persones.

Els cursos disponibles són:

  • Estalvia energia a la teva feina.
  • Estalvia energia amb els teus electrodomèstics.
  • Conduir de manera eficient.
  • La teva llar: Instal·lacions individual de calefacció i aigua calenta sanitària.
  • Comunitats de veïns: Instal·lacions centralitzades de calefacció i aigua calenta sanitària.

L'accés a la plataforma es realitza mitjançant la web:

http://www.aprendecomoahorrarenergia.es/

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari